22.9 C
Província de Tarragona
Divendres, març 22, 2024

El FET A TARRAGONA estrena logo

Aquesta aventura va començar fa just tres setmanes. I avui us presentem una imatge renovada de la capçalera, amb aquesta simbiosi d’un codi de barres i la bandera de Tarragona. Un logo, dissenyat per Àlex Rebollo, que representa la nostra voluntat de seguir analitzant i reflexionant al voltant del que passa a la ciutat.

L’experiència, fins ara, ha estat molt positiva. A través del FET A TARRAGONA hem publicat 36 articles en 21 dies i hem abordat qüestions molt diverses: hem parlat de política i dels debats de la campanya electoral; hem comentat la vaga i el drama dels desnonaments; hem explicat la feina que fan entitats solidàries i hem assistit a activitats culturals molt diverses; us hem ensenyat un dels iots més grans del món i una curiosa guerra de banderes al Serrallo; hem analitzat la situació del periodisme tarragoní, hem patit amb el Nàstic i ens hem emocionat amb les colles castelleres

Ens aquestes tres setmanes hem rebut més de 7.000 visites, la inmensa majoria procedents d’aquí, de tarragonins i tarragonines que han buscat un nou petit espai de comunicació local. Però, curiosament, també ens han llegit des de 24 països (sobretot, Gran Bretanya, Estats Units, Itàlia i Alemanya), i alguns de tant llunyans i exòtics com Indonèsia, Emirats Àrabs i Martinica.

La difusió del FET A TARRAGONA la fem a través de les xarxes socials. Facebook i Twitter, i també el correu electronic, són els nostres millors aliats. Dos companys periodistes amb els que hem compartit molts anys de feina en una redacció, Quim Pons i Anna Plaza, han col·laborat amb els seus articles, fotografies i vídeos. I la nostra voluntat és obrir aquest espai a altres veus tarragonines.

Aquest és un microprojecte de periodisme de proximitat que ens ha portat a difondre’l arreu, a partir d’una invitació de la Fundació Espai Català de Comunició, Escacc. El microprojecte ha començat a caminar i creiem que te per davant un llarg recorregut. Ens agradaria comptar amb la vostra companyia i suport.

Josep Ardila    @j_ardila

Ricard Lahoz  @RicardLahoz

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Os he seguido con mucho interés y me ha gustado mucho vuestra linea, os felicito por esta iniciativa, gracias por vuestro artículos.

    Saludos,
    Diego Reyes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here