13.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 17, 2024

L’espectacle d’andròmines més gran del món!!!

Amb il·lusió d'entretenir és l'eslògan de l'associació. (foto: La Pipel)
Amb il·lusió d’entretenir és l’eslògan de l’associació. (foto: La Pipel)

Fa un any que es van constituir com a associació però sembla que ho hagin fet tota la vida. Les ganes de La Pipel Entertainment són incansables. Ganes de treballar, de divertir-se, d’aprendre. En definitiva, ganes de pencar per la ciutat. Ho van fer per Sant Joan, ho van tornar a fer per la Sindriada, i ara hi tornen amb el que més els agrada.

Per segon any consecutiu, aquesta associació serà l’encarregada d’organitzar un dels actes més emblemàtics del carnaval tarragoní, la Baixada del Pajaritu, que enguany arriba carregada de sorpreses. La més destacada, la durada de l’acte, que es farà durant dos dies. ‘Volem convertir la Baixada en un referent i cobrir una oferta inexistent fins ara a la ciutat’, explica Jordi Viñolas, president de l’entitat.

La Baixada del Pajaritu 2013 començarà el 8 de febrer al seu lloc natural, els voltants de l’antic Escorxador. La tarda del divendres estarà totalment dedicada a un públic familiar, que començarà després de la rueta infantil. Serà la cerimònia inaugural de la Baixada. Per primera vegada, es farà un espectacle per a tots els públics que, a més, és de producció pròpia. El tarragoní Joan Rioné ha creat l’espectacle per a l’ocasió, que girarà entorn el Carnaval.

La Pipel també vol portar el que, segons ells, falta al carnaval tarragoní: confeti. Per això, durant la tarda de divendres es repartiran més de 300 quilos de confeti entre els assistents. L’activitat, que començarà al voltant de les 5 de la tarda, s’acabarà sobre les 10 de la nit, amb música i un concurs de disfresses.

Però el gran dia és dissabte, el 9 de febrer, dia de la baixada d’andròmines. Tot plegat començarà a les 10 del matí, amb la ‘Village Pajaritu’, on tothom que vulgui podrà veure exposades les andròmines. I com l’any passat, un jurat present a la Baixada valorarà i premiarà les millors en les diverses categories. Encara no s’han desvetllat els noms del jurat, però ja se sap que hi haurà participació reusenca. També s’ha preparat una rifa amb més de 1.500 productes per regalar.

L’espectacle d’andròmines més gran del món, com l’anomenen enguany fent un símil amb el Concurs de Castells, arriba carregat de bon rotllo i ganes de passar-ho bé. Les inscripcions ja estan obertes. Encara no tens la teva andròmina? 

L'any passat hi van participar fins a 23 andròmines (Foto: La Pipel)
L’any passat hi van participar fins a 23 andròmines (Foto: La Pipel)
Josep Ardila
Josep Ardila
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Moltes felicitats a la PIPEL per haver agafat amb èxit el relleu de la Baixada del Pajaritu de mans del seu creador,impulsor,ALMA MÀTER,jORDI LLORT FIGUEROLA,GALLUS,com diuen els castellers: Pit i Amunt companys,i llarga vida al PAJARITU.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here