16.4 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

L’ampolla de l’ascens del Nàstic

Un brindis per la inauguració de l'Espai Adernats al Nou Estadi. D'esquerra a dreta: Jaume Albareda, Josep M. Andreu, Joan Castellví, Jordi Virgili i Pere Gomés (foto: Gimnàstic de Tarragona)
Un brindis per la inauguració de l’Espai Adernats al Nou Estadi. D’esquerra a dreta: Jaume Albareda, Josep M. Andreu, Joan Castellví, Jordi Virgili i Pere Gomés (foto: Gimnàstic de Tarragona)

Amb una copa de cava a la mà –Adernats, el cava del Nàstic-, Josep Maria Andreu s’apropa al grup de periodistes que esperen al costat de la llotja del Nou Estadi. Andreu reconeix que beu alcohol en comptades ocasions, però comenta divertit que ara ha agafat el costum de celebrar les victòries del Nàstic -i també els empats fora de casa- amb un gin-tònic.

 

La copa de cava i la situació del moment, a punt d’inaugurar l’Espai Adernats del Nou Estadi, porta Josep M. Andreu a fer una mirada trenta anys enrere i desvelar, entre rialles, que a principis dels vuitanta havia estat propietari d’una discoteca. La “famosa” disco Studio 81, situada al costat del Club Tennis Tarragona, a Cala Romana: “El local de moda d’aquells anys, amb sessions de tarda i nit, per a un públic més jove i un altre de més gran. Era l’Studio 54 de Tarragona”, rememora el mateix Andreu.

 

Josep M. Andreu i Joan Castellví presenten l'Espai Adernats (foto: Gimnàstic de Tarragona)
Josep M. Andreu i Joan Castellví presenten l’Espai Adernats (foto: Gimnàstic de Tarragona)

De la discoteca al bar VIP. De les nits de marxa desenfrenada a l’espai tranquil per parlar de futbol i negocis. En un entorn i context ben diferents, el president grana es disposa ara a saludar el compromís que adopten el Nàstic i la Vinícola de Nulles. Un acord per tres temporades que es visualitza al bar amb la marca Adernats com a referència i punt de trobada d’empreses i altres patrocinadors del club.

 

Sempre amb un missatge optimista, Andreu espera celebrar la inauguració de l’espai diumenge vinent amb una nova victòria contra l’Ontinyent que dóni ales a l’equip. I llença directe l’encàrrec a Adernats: que vagin preparant l’ampolla Magnum de vi i cava per “celebrar la pròxima primavera l’ascens a 2ª Divisió A”.

 

El director general de la Vinícola de Nulles, Joan Castellví, recull la proposta sense dubtar ni un instant: faran una edició especial d’ampolles per a l’ascens. La seva empresa, diu, fa una aposta pel territori i per donar valor a les coses de casa “i el Nàstic representa el millor de tot el Camp de Tarragona”.

 

L'Espai Adernats s'estrena amb el lliurament de les primeres samarretes oficials de la temporada a guanyadors d'un concurs
L’Espai Adernats s’estrena amb el lliurament de les primeres samarretes oficials de la temporada a guanyadors d’un concurs

Andreu i Castellví signen el conveni escortats per Pere Gomés, l’amo de l’empresa, i Lluís Fàbregas, director general del club i davant d’un públic format, entre d’altres, per membres del consell (Jordi Virgili i Jaume Albareda) i representants de patrocinadors (Jordi Mallol, de Catalunya Caixa; Isabel Gómez, de BASF…)

 

El perfil del celler modernista de Nulles, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell, marca l’accés al nou Espai Adernats. S’hi incorporen el míster Santi Castillejo, el director esportiu Emilio Viqueira, i alguns membres de la plantilla per lliurar les primeres samarretes amb el nom de tots els socis actuals. Els afortunats -Pilar Merino, Joan Ruiz, Judit Ferré, Antonio Roldán i Ana Maria del Pino- han guanyat el sorteig entre els que van participar al concurs que es va fer a Parc Central a l’estiu. Fotografíes, felicitacions, agraïments i un brindis pel club i pels vins i caves de Tarragona.

———

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al marge de l’acte, Josep Maria Andreu felicita el FET a TARRAGONA per l’article d’aquest dimecres dedicat a Sebastià Comes, l’amo de La Industria de la Goma. El president grana recorda que ell va néixer al número 80 de la Rambla, al mateix edifici on vivia aleshores l’empresari tarragoní, i que li va vendre la nau que ara ocupen al polígon Riuclar. Ressalta la seva gran capacitat de treball i agraeix que Comes continuï sent soci del Nàstic. Un dels més antics. El Sebastià es mereix un altre brindis.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here