15.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, març 26, 2024

Entre Múrcia i Luzenac

La plantilla del Nàstic 2014/15 s'ha presentat al Nou Estadi.  Foto:Arnau Borràs (EsportsdelCamp)
La plantilla del Nàstic 2014/15 s’ha presentat al Nou Estadi. Foto:Arnau Borràs (EsportsdelCamp)

 

De Múrcia a Luzenac (Occitània) hi ha 759 quilòmetres. La majoria es poden fer seguint l’autopista del Mediterrani per agafar posteriorment eixos interiors de les carreteres catalanes fins arribar a l’Ariège.

Si el nostre viatge comencés avui mateix i haguéssim de buscar un punt intermedi en el mapa on fer una parada, ens podríem deixar aconsellar per una bona guia de butxaca i molt probablement escolliríem Tarragona.

El futbol i el mes d’agost, mes per excel·lència d’aquells que agafen l’AP7 buscant destí, han triat també Tarragona per conjuntar la Múrcia del desaparegut Juanete i el Luzenac AP de Barthez.

Sense minut de silenci, tot i la mort d’una icona del millor Nàstic de la història, aquell que es va passejar per la primera divisió a mitjans dels quaranta del segle passat, el Nàstic 2014/15 s’ha presentat en societat.

David Rocha i Rayco ja són una de les parelles de moda d'aquesta pre.temporada. Foto: A.B.
David Rocha i Rayco ja són una de les parelles de moda d’aquesta pre.temporada. Foto: A.B.

La visita del València B ha constatat que el partit podria servir com un bon test de pre-temporada però allunyat d’aquelles presentacions d’altres temps. Les dels temps precisament de Juanete i d’aquella lleva de futbolistes pel record.

Només 1.017 espectadors s’han apropat al Nou Estadi per veure el 2 a 0 final amb els gols de Lago jr i el jugador del filial Gabi i dues expulsions de jugadors que entrenava Curro Torres que han pseudo-animat la nit.

El camp grana presentava un aspecte més digne d’una costellada que d’una suposada posada de llarg oficial.

 

L’anar i venir de dia i de rival i el fet que ja s’hagi anunciat que el Sevilla visitarà el Nou Estadi en el partit del centenari, han convertit la presentació en un acte gairebé anecdòtic.

Futbolísticament els de Vicente Moreno han seguit mostrant el que no han deixat d’ensenyar des de fa uns quants mesos. Són un equip treballat, amb els mecanismes memoritzats i amb qualitat suficient com per plantar cara a qualsevol si tenen el dia.

Celebració de l'1 a 0 marcat per Lago Jr.
Celebració de l’1 a 0 marcat per Lago Jr. Foto: Arnau Borràs (Esportsdelcamp)

I això que l’equip presenta fins a vuit cares noves de les quals set s’han pogut veure en els dos partits de casa. En defensa, Mossa, Gerard i Manolo Martínez; al mig del camp, Cristobal, Luismi; dalt, Azkorra i Rayco, a més de Marc Martínez que per lesió s’ha perdut el partit i que, com ja ha anunciat Vicente Moreno, tampoc podrà començar la lliga.

Els grana tornen a tenir a priori una de les millors plantilles del grup tercer i fins i tot amb alguns detalls que la fan ser superior en quant a qualitat a l’última temporada.

La primera prova amb foc real serà diumenge 24 d’agost a les set de la tarda quan el Sant Andreu dels Viale i Nuha visiti el Nou Estadi.

Luzenac només serà una anècdota. Un dia un club occità, que encara no sap ni on ni si jugarà aquesta temporada, havia de ser el rival del Nàstic a la presentació.

Torna la pinya dels jugadors del Nàstic abans del partits. Foto: A.B.
Torna la pinya dels jugadors del Nàstic abans dels partits. Foto: A.B.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here