17.5 C
Província de Tarragona
Diumenge, març 24, 2024

‘Amb ulls ganxets’: Badallo

ajuntament

Benvolgut director,

Suposo que ja deus estar de vacances. Jo, tot just des de fa uns minuts. No obstant això, ja fa dies que observo que tot va a poc a poc, que la calor i la mandra fan que l’actualitat sigui força avorrida. Badallo. Aquest matí, posem per cas, que he esmorzat d’incògnit allà a la Rambla Nova, he fullejat la premsa tot desitjant trobar-hi una notícia sucosa. No ho sé pas, una pixada fora de test de n’Abelló, unes declaracions polèmiques d’en Fernández del PP. Però res, tu, Tarragona és una bassa d’oli. Això, o que els nostres polítics ja fa dies que són a la platja.

 

A Reus, el nostre estimat batlle segueix fidel als seus principis, és a dir, que no fot brot. I jo, il·lús, que em pensava que amb això de la llista d’en Mas i els junts pel sí el veuríem atenent els micròfons, tot cofoi, ell, ara que també és independentista. Però res. No sé si s’amaga per la canícula d’aquest juliol o què, però mira, el més curiós que ens ha passat per aquí és que un eixelebrat va intentar atropellar un ciclista, l’altre dia. De cretins n’hi ha a totes bandes, company.

 

I aquí em tens, mirant d’entretenir-me una mica, esperant que arribi el setembre i la campanya del 27S, i el ple del dia 4 dedicat als Jocs del Mediterrani. Com s’ho farà, en Pep Fèlix, per explicar que l’Estat no ha abocat ni un cèntim a la gran cita per al futur de la ciutat? Mal assumpte, sí. Hi ha massa rumors, i dubtes. Les obres estan encallades, en el millor dels casos, i en el pitjor no se sap tan sols ni si es començaran. Tampoc se sap, per ara, si la conya aquesta del BCN world tirarà endavant. Dels sis casinos ja hem passat a fer-ne tres, com a molt.

 

10511128_705869666116034_4375162445710679633_n

 

 

 

 

 

 

 

He llegit, a més, que aquest cap de setmana fareu allò del Fora stock. Les botigues, al carrer. No és una mala idea, tot sigui per fer bullir l’olla i que la gent gasti, que es veu que tot són flors i violes i que la crisi és història. Ara bé, això, a Reus, ja fa anys i panys que ho fem. Sempre darrere nostre, els pelacanyes. Pel que he pogut saber, la fira la posareu a la Rambla. Home, jo la faria pujar a la Plaça de la Font, a tocar d’un edifici molt maco i solemne que, de fet, necessita una bona reforma. Per fora i per dins. T’ho imagines, que dels despatxos en traguessin tots els saldos que fa anys que hi tenen? Regidors i funcionaris, tots fora, aviam qui en dóna més.

 

Doncs bé, estimat. És l’hora de reposar una mica. N’espero molt, d’aquest setembre, ja t’ho dic, i crec que ens divertirem. Jo me’n vaig a l’estranger, amic meu, que allà m’hi puc treure la màscara i ningú em diu el nom del porc per ser ganxet. Ara que hi penso, però, me’l seguiran dient per ser català. Mareta meva, quin futur ens espera.

Ben cordialment,

Ganxet emmascarat

(@masked_ganxet)

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here