12.4 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

Aquest 2016 regala el ‘Fet’ i aposta per Tarragona

Les catorze portades del 'Fet' publicades fins ara (foto: David Oliete)
Les catorze portades del ‘Fet’ publicades fins ara (foto: David Oliete)

El 2015 que ja hem acomiadat deixa constància del compromís del FET a TARRAGONA amb el periodisme més honest i rigorós i amb la ciutat més dinàmica i emprenedora. És el mateix compromís que vam anunciar el setembre de 2013 quan tréiem al carrer el primer número de la publicació. Les sis revistes que hem publicat en els darrers dotze mesos són un reflex magnífic de l’interès i la preocupació que tenim els del FET per posar damunt la taula de l’anàlisi i el debat els grans temes de Tarragona.

 

Les portades i els dossiers centrals del 2015 en deixen constància:

– Hem analitzat la ciutat del futur, amb l’excusa de les eleccions municipals del maig.

– Hem abordat la problemàtica ferroviària del nostre territori, aprofitant els 150 anys de la línia Tarragona – Martorell.

– Hem posat en valor els tresors modernistes de la ciutat, tot coincidint amb el vintè aniversari de la reobertura del Metropol.

– Hem debatut sobre Patrimoni Mundial i arqueologia per commemorar els quinze anys de la declaracio de la Unesco.

– Hem descobert alguns ‘secrets’ de la Festa Major, el moment més intens que viu Tarragona durant tot l’any.

– I hem explicat com ens veuen els de fora per entendre millor el nostre potencial.

 

Imatge aèria que il·lustra la coberta del col·leccionable 'Tarraco. Patrimoni Mundial: una nova visió' que es distribuirà amb el FET a TARRAGONA  a partir del gener.
Imatge aèria que il·lustra la coberta del col·leccionable ‘Tarraco. Patrimoni Mundial: una nova visió’ .

regal de reis 

Estrenem el 2016 amb 550 subscriptors i la voluntat d’anar creixent a poc a poc. Amb la perspectiva de crèixer en el nombre d’amics que formen ‘El club del Fet’ i de crèixer també en continguts d’interès. D’aquí pocs dies tindreu a les mans el número 15 de la revista i el primer fascicle del col·leccionable ‘Tarraco. Patrimoni Mundial: una nova visió’. 

 

Aquesta nova iniciativa editorial pretén apropar als lectors les últimes investigacions realitzades per arqueòlegs i historiadors  de la URV i presentades amb les més avançades tecnologies. Cada número bimestral de la revista FET a TARRAGONA anirà acompanyat gratuïtament d’un fascicle del futur llibre.

 

Si encara no sou subscriptors de la revista o voleu fer un regal per Reis a un amic o familiar, cliqueu aquí i formareu part d’una comunitat de persones que aposten per Tarragona i el periodisme de qualitat.

 

FELIÇ 2016!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here