25.8 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 13, 2024

‘Amb ulls ganxets’: no era mort, era a Misericòrdia

Correfoc a Reus. Foto: Fabián Acidres, de Reusdigital.
Correfoc a Reus. Foto: Fabián Acidres, de Reusdigital.

Benvolgut director,

Després de la pausa estival, temporal que no climàtica, he tornat a agafar el meu quadern decidit a recuperar la bonica relació epistolar que hem mantingut durant tot aquest temps i que espero hagi complagut la teva audiència pelacanyes. Sé que alguns dels teus lleials lectors em deuen trobat a faltar, però ja sóc aquí. No era pas mort, era de festa a Misericòrdia.

 

Dels darrers mesos més val que no en parlem, perquè han estat d’allò més ensopits. L’últim ple celebrat a Reus, posem per cas, el van despatxar en un parell d’hores. Mai havia vist l’alcalde Pellicer anant tant per feina. La regidora de Cultura, la terremotu  Montse Caelles, segueix imparable. No se’n perd ni una. Vermuts a la fresca, els que vulguis. Una altra cosa és pencar per la capitalitat cultural catalana de l’any vinent. Encara queda temps!

 

Enguany no he pogut pujar pas per Santa Tecla, ja em perdonaràs. La meva mala salut de ferro m’ho ha impedit. El cas, però, és que els meus ganxets infiltrats en l’escena tarragonina m’han revelat que en plena Baixada de l’Àliga es van sentir crits de ‘Misericòrdia era prostituta’. Valors del jovent que puja, suposo.

 

En canvi, per Reus sí que m’hi ha passejat. La festa major petita ha estat discreteta, no t’enredaré pas. Poca gresca, i tot just el Ball de Diables i els Gegants ens l’han animada. De crits contra Santa Tecla no n’he sentit ni un, t’ho puc garantir, però de burles dedicades al Nàstic unes quantes. Una de les més eixerides proposa que l’autovia T-11 canviï de nom per A-9. Sí, a 9 punts que us tenim, nastiquers.

 

Encara en qüestions esportives, he llegit al Diari de Tarragona i a La Vanguardia que la vostra atleta més cèlebre, la Natalia Rodríguez, està una mica decebuda amb el batlle Ballesteros. Ves, ella i mitja ciutat! Ara bé, la noia té raons de pes per estar enrabiada. Que es veu que li van prometre públicament una feina per tota aquesta martingala dels Jocs del Mediterrani i que ara se la treuen tots de sobre. Deu ser la síndrome socialista Apoyaré. Molt soroll i molta promesa i al cap del temps el més calent és a l’aigüera.

 

A banda, suposo que el pobre Pep Fèlix té altres maldecaps. Què en penses, tu, que se n’hagi rentat les mans del cessament del gerent del vostre Patronat de Turisme? Ah, jo no sabia res. Això és cosa dels meus socis del PP. Una justificació molt popular, per cert. Pròpia de Rajoy.

Ben cordialment,

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here