19 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 16, 2024

Et convidem a veure la comèdia ‘L’hostalera’

Un dels grans èxits de la temporada arriba aquest divendres 31 de març al Teatre Tarragona. La comèdia ‘L’hostalera’ de Carlo Goldoni, en una versió dirigida per Pau Carrió i amb set joves actors a l’escenari. L’obra està reubicada a l’Itàlia dels anys seixanta, lluny del segle XVIII en què se situa i va ser escrita la peça original. La proposta de Carrió és fresca, clarament festiva i energètica.

 

Laura Aubert i David Verdaguer encapçalen el repartiment d’una comèdia plena de preguntes sobre l’amor i el sexe…on comença un i acaba l’altre? Els sabem diferenciar? Què és l’enamorament, tan ple sempre de matisos?  Aires italians i música en directe per una funció de teatre plena de plaers.

 

Gràcies a l’area de Cultura de l’Ajuntament, un subscriptor/a del FET a TARRAGONA pot guanyar dues entrades per a la funció de ‘L’Hostalera’ de divendres 31 de març a les 21 h. al Teatre Tarragona. Si voleu participar en el sorteig, heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit d’aquest dimarts 28.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here