12.8 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 18, 2024

Carta a la regidora Elvira Ferrando

Concentració a la portes de l’ajuntament de Tarragona contra l’empresonament de Cuixart i Sánchez. Foto: CUP Tarragona

Benvolguda Elvira,

Diumenge passat els teus companys del Grup Municipal Socialista et van deixar sola en l’ofrena floral a Lluís Companys. Vas participar-hi només al costat de Josep M. Prats i Arga Sentís, un símbol dels temps que corren per l’Ajuntament de Tarragona. Ni un sol regidor socialista es va acostar a l’acte de reconeixement que se celebra cada 15 d’octubre, una imatge que diu molt dels temps que corren per les files del PSC.

 

Aquest dimarts al migdia vas participar en l’acte de la plaça de la Font de rebuig a l‘empresonament dels presidents d’Òmnium i L’Assemblea Nacional Catalana. També ahir els teus companys del grup socialista et van deixar sola al costat dels regidors dels partits sobiranistes i, un altre cop, de Josep Maria Prats, que va dimitir fa quinze dies com a regidor de Cultura per una qüestió de “dignitat personal” que l’honra.

“VALORO LA TEVA ACTITUD HONESTA, PERÒ EM PREGUNTO SI CAL SEGUIR EN AQUEST GOVERN MUNICIPAL”

En uns temps polítics dominats per la disciplina de ferro dels partits, s’agraeix que una persona independent que es va presentar a la llista del PSC mantingui un perfil propi en temes clau, en qüestions que van molt més enllà de dretes i esquerres o de com es planeja una ciutat.

 

Cal valorar la teva actitud honesta, l’aplaudeixo. Però tot seguit, em pregunto si val la pena seguir en un govern municipal on participen els que defensen les càrregues policials i que hi hagi presos polítics com Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, i que d’altra banda es volen carregar l’escola catalana i la immersió lingüística.

 

El moment que vivim és excepcional i no tindrà una resolució immediata. Anem a més repressió. Encara queden per davant, teòricament, divuit mesos de mandat municipal. L’alcalde ja ha demostrat que no pensa fer fora el PP del govern municipal ni canviar de posicionament. Elvira, es pot seguir així?
Atentament,

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here