12.4 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

Molta teca

La cervesa ‘Kesse’ de Tarragona i el vi ‘Tanca els ulls’ de Nulles, van ser els protagonistes de la festa de presentació dle número 26 del FET. Foto: pixelmoreno.

El número 26 del FET a TARRAGONA té molta teca i fa xup xup. Hi hem preparat, com sempre, un menú de qualitat perquè aneu assaborint els productes amb tranquil·litat, a poc a poc. Productes en forma de reportatges, entrevistes i articles de plena temporada i amb un segell de proximitat i autenticitat.

 

 

Amb molt de gust hem elaborat aquest número del FET que vam presentar aquest dimecres a l’espai ‘Santa Teca’, a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona, parlant de gastronomia quilòmetre zero, tema central de la revista. Un acte ben reeixit que va comptar amb la col·laboració de l’associació ‘Santa Teca’, el celler d’en Cesc Boronat i la cervesa artesana Kesse.

 

La revista -que porta de regal el llibre ‘Retrats de vi’– la podeu trobar a les llibreries de la ciutat: LA CAPONA, LA RAMBLA, ADSERÀ, CAL MATIAS (Serrallo) i QUIOSC EL MIRACLE (Via Augusta, 8).

 

Aquí teniu una galeria d’imatges per gaudir de l’acte de presentació:

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here