11.7 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 22, 2024

Us convidem a veure ‘Frankenstein’

Els actors Àngel Llàcer i Joel Joan. Foto: David Ruano. TNC.

Frankenstein, el clàssic de Mary Shelley sobre un dels monstres més famosos de la història, arriba aquest dijous a Tarragona en l’adaptació que ha realitzat Guillem Morales. Un muntatge dirigit per Carme Portaceli amb una llista d’actors de primera fila: Joel Joan, Àngel Llàcer, Lluís Marco, Albert Triola, Magda Puig i Pere Vallribera.

 

L’obra del 1818 mostra les tenebres d’una societat incapaç d’assumir la diferència. El monstre ha esdevingut un mite fonamental de la nova societat contemporània. Dos-cents anys després de la primera publicació de la novel·la, Portaceli porta a escena la història d’aquest Prometeu modern.

DISPOSEM DE DUES INVITACIONS PER SORTEJAR ENTRE ELS SUBSCRIPTORS DEL ‘FET’

El muntatge es representarà aquest dijous 24 de maig a les 21 hores al Teatre Tarragona. Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, disposem de dues invitacions per regalar a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA. Si voleu participar-ne en el sorteig, envieu un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimarts 22 de maig.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here