Advertisement Advertisement
Carregant ...

La llengua, la “xusma” i Alejandro Fernández

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Concentració davant la seu del PP a la Rambla Nova contra el projecte de llei educativa del ministre Wert (foto de la CUP)

Concentració davant la seu del PP a la Rambla Nova contra el projecte de llei educativa del ministre Wert (foto de la CUP)

Un polític que aspira a ser alcalde de Tarragona no pot qualificar de “chusma” els que opinen d’una manera diferent a la seva. Alejandro Fernández s’ha passat de frenada en el seu comentari a Facebook. És intolerable que un diputat al Congrés i representant de la formació política que va guanyar les eleccions a Corts de fa un any insulti els que han decidit manifestar-se davant la seu del PP.

Darrera de les 300 persones que s’han concentrat aquest dimarts a la Rambla Nova de Tarragona hi ha milers de ciutadans (la gran majoria de la societat civil i els partits polítics) i gairebé tota la comunitat educativa, defensant el model d’immersió lingüística implantat fa 30 anys al nostre pais.

L’escrit d’Alejandro Fernández a les xarxes socials desprén un estil prepotent quan afirma que convida als manifestants a gaudir per trobar-se davant la seu del partit que més creix a Tarragona i que aglutinarà la majoria dels tarragonins. I anima els seus seguidors a continuar creixent perquè “som la veritable majoria de Tarragona”.

Això últim encara s’ha de demostrar en unes eleccions catalanes i en unes eleccions municipals. Fa un any i mig quan els tarragonins van anar a les urnes a escollir el seu ajuntament, no van triar Alejandro Fernández com a alcalde, i el PP es va quedar molt lluny del guanyador Josep Fèlix Ballesteros.

S’imaginen que aleshores (juny de 2011) hagués tirat endavant el pacte CiU-PP per repartir-se l’alcaldia de Tarragona? Alejandro Fernández seria ara l’alcalde. Tractaria de “chusma” els que es manifesten contra el projecte de llei educativa del ministre Wert? Cap a on miraria Victòria Forns i els seus companys de CiU a l’hipotètic govern municipal? Sort que això és política-ficció!

Alejandro Fernández és un “polític de raça”, amb arguments sòlids, bona dialèctica i talla per ser líder. El conec des de fa anys i te molt camí per recórrer. Però si aspira realment a ser alcalde de Tarragona el 2015 haurà de contenir-se en alguns comentaris i no comportar-se com un “hooligan” del PP. El menyspreu d’avui a molts tarragonins ha fet créixer encara més el projecte sobiranista.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 respostes a “La llengua, la “xusma” i Alejandro Fernández”

 1. bm ha dit:

  De la mateixa manera que Alejandro va exigir al regidor Castillo demanés disculès quan va dir que uns veins de Tarragona eren uns “Pijos” , ara s’hauria de disculpar ell.

 2. Així que en té ocasió, la gent deixa anar el que realment creu, i això defineix les persones. Ja diu l’evangeli que el que embruta l’home no és el que entra a la seva boca, sinó ALLÒ QUE SURT DE LA SEVA BOCA.
  Aquesta dita s’aplica perfectament al cas que comenteu. I ens ensenya a ser més savis.

 3. […] del Partit Popular a la ciutat. D’aquella concentració en va parlar Alejandro Fernández, titllant de ‘xusma’ als participants. Ell, evidenment, no era avui a la plaça de la […]

 4. JOSEP ROVIRA ha dit:

  Pels seus fets els coneixereu, diu la dita.
  Tot i aixo al darrera d’aquestes paraules també hi ha la responsabilitat dels qui els vota.
  No n’aprendrem mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *