Advertisement
20.3 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 9, 2023

La Televisió Municipal de Tarragona

kesse477

El Servei d’Arxiu i Documentació Municipal ha editat un audiovisual sobre la Televisió Municipal de Tarragona (TVMT), la primera televisió de la ciutat que va emetre durant les festes de Santa Tecla dels anys 1985 i 1986.

La recuperació i digitalització de les imatges configuren un fons integrat per 33 DVD, a banda de documents en paper i fotografies. Unes emissions que ara es poden visualitzar en color i amb so original i que contenen diferents gags, reportats informatius de la ciutat, entrevistes a personatges tarragonins vinculats en l’àmbit festiu, un recull dels actes centrals de la Festa Major de Santa Tecla, i fins i tot una programació dedicada als més petits.

La TVMT va sorgir gràcies a la voluntat d’un col·lectiu heterogeni de persones de diferents àmbits culturals, tècnics, de mitjans de comunicació. Per aquest motiu, us convidem a poder descobrir la Televisió Municipal de Tarragona durant el 1985 i 1986.

També si voleu més informació podeu llegir l’article de Blanca Gas Sancho “Les festes de santa Tecla de 1985 i 1986: La Televisió Municipal de Tarragona” publicat en la revista núm. 47 del Kesse editada pel Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver del Camp de Tarragona.

 

Servei d’Arxiu i Documentació Municipal de Tarragona

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here