Advertisement
Carregant ...

Les claus de la millor temporada castellera

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

El primer pilar de vuit amb folre i manilles de la història de la Jove de Tarragona ha estat una de les grans fites de la temporada castellera

El primer pilar de vuit amb folre i manilles de la història de la Jove de Tarragona ha estat una de les grans fites de la temporada castellera

Per resumir la temporada tarragonina és indispensable rememorar els quatre cinc de nou i el pilar de vuit carregat de la Jove de Tarragona, vibrar amb l’assalt dels Xiquets de Tarragona al cinc de nou amb folre, congratular-se per la recuperació, setze anys després, del quatre de vuit dels Xiquets del Serrallo o aplaudir la consolidació del dos de set per part dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Però aquestes fites no han estat, ni de bon tros, aïllades. El gran èxit de la temporada ha estat el nivell exhibit per les colles en gairebé totes les actuacions, assolint registres tan sols inimaginables un parell d’anys abans. L’actuació de la Diada Nacional és, probablement, el millor exemple en aquest sentit. En una cita tradicionalment d’exigència relativa, condicionada novament enguany pel canvi d’horari i d’emplaçament, els Xiquets i la Jove van plantar-hi els primers castells de nou tarragonins al Pla de la Seu, Sant Pere i Sant Pau hi descarregava el dos de set i el Serrallo sortia de plaça amb tres castells de la gamma alta de set (…).

Aquest és un fragment del reportatge de Jordi Suriñach a la revista FET a TARRAGONA dedicat a analitzar els elements que han portat les quatre colles castelleres de la ciutat a assolir els millors registres de la seva història. L’article inclou uns gràfics, amb l’evolució de les quatre colles des de l’any 2007, que revelen unes estadístiques excel·lents.

La revista FET a TARRAGONA està a la venda a les llibreries de la ciutat. Però també la podeu rebre còmodament a casa si us en féu subscriptors per només 30 € l’any. Per a completar la subscripció només cal clicar aquí

Gràcies per fer-vos del club d’amics del FET, la revista de qualitat de la ciutat.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *