Advertisement Advertisement
26 C
Província de Tarragona
Dilluns, setembre 25, 2023

Un Nadal il·lustrat

bon nadal

Després d’un any intens i apassionant, l’equip del FET a TARRAGONA enviem una felicitació de Nadal als nostres lectors i subscriptors. Una felicitació que va acompanyada d’un agraïment sincer per haver confiat en la lectura diària d’aquest mitjà digital, però sobretot per haver donat suport a la nova revista de la ciutat, a través de la subscripció o de la compra en llibreries. Ja n’hem publicat dos números i aquests dies en preparem el tercer, que sortirà al carrer després de festes.

 

El christmas que encapçala aquest article és d’una jove il·lustradora tarragonina que, com nosaltres, també ha viscut un 2013 professionalment intens. La Bet Díaz, Anduluplandu, comparteix una de les seves felicitacions nadalenques amb els lectors del FET a TARRAGONA.  En té més, de postals i de calendaris 2014 del Seguici, en botigues com la nova Idíl·lic, del carrer Santa Anna, la més jove El Lloro, del carrer Governador González i la més veterana El Negrito i La Negrita, de la cantonada del Mercat.

 

Anduluplandu viu un fi d’any carregada de propostes d’il·lustració i disseny gràfic. Al bar Museum hi ha una exposició seva titulada ‘Refherències’, on trobareu làmines i quadres molt originals per regalar aquestes festes i amb preus per a totes les butxaques. La mostra és un homenatge a tots aquells personatges del món de l’art, la música, el cinema i la moda que han influït en la Bet. Trobareu Woody Allen, Amelie, Bjork, Picasso i David Bowie, entre molts d’altres.

 

Amb Anduluplandu, els del FET compartim l’energia, les ganes i l’empenta necessàries per oferir a Tarragona uns productes de qualitat, moderns i ben dissenyats. La revista aspira a ser un punt de referència (disseny de l’estudi Mènsula) i per això et convidem a fer-te amic-subscriptor del FET durant tot el 2014 per només 30 €.

 

En nom de tot l’equip del FET i d’Anduluplandu, BONES FESTES!!!

anduluplandu_postalsnadal2

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here