Advertisement Advertisement
21.1 C
Província de Tarragona
Dimecres, setembre 27, 2023

La nova portada del ‘FET’

PORTADA #4_pantalla

Aquí teniu la portada del número 4 de la revista FET a TARRAGONA. Una portada realitzada per David Oliete, amb la col·laboració de Quim Pons, i que ha estat possible sobretot gràcies a la implicació del jugador i capità del Nàstic, Xisco Campos, i de la indumentària dels anys 30 que ens ha deixat el col·lecionista de Barcelona, Pablo Ornaque. La fotografia simbolitza una combinació del passat i del present de l’equip grana, just l’any del centenari de la secció de futbol del Gimnàstic.

 

La sortida al carrer d’aquest número del FET suposa travessar el llidar dels primers sis mesos d’aquesta aventura periodística. Un projecte que aposta pel periodisme de qualitat, reflexiu, analític, amb una cura especial per la fotografia i el disseny. Un periodisme amb valor afegit que no pot ser gratis. Ja hem superat la xifra dels 420 subscriptors i tenim molts més lectors que compren la revista a les llibreries. És una xifra satisfactòria, però no suficient. En un context d’informació gratuïta en paper i per internet i amb un bombardeig constant de titulars a través de les xarxes socials, el FET a TARRAGONA pretén consolidar una revista de qualitat a la ciutat amb el suport de molta gent. Una publicació que, com dèiem en l’acte de presentació a l’Antiga Audiència, vol contribuir a reforçar la capitalitat de Tarragona en el panorama comunicatiu.

 

La revista la podeu trobar a les llibreries de la ciutat. Però si la voleu rebre còmodament a casa, us en podeu ser susbcriptors ara mateix: clicant aquí. El preu és de 30€ tot l’any i inclou la possibilitat de participar gratuïtament de diverses activitats culturals de la ciutat.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here