25.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 29, 2022

Els gladiadors de Tarraco Viva no són de Hollywood

gladiadors 004

En el programa de butxaca del Festival Tarraco Viva d’aquest 2014 s’hi poden trobar al voltant de 800 actes, però no ens enganyem, només uns pocs aconsegueixen atraure l’atenció de la majoria de públic que aquests dies remena entre les seves pàgines a la recerca d’un espectacle de preu raonable i que els entretingui durant una bona estona.

 

Cada any s’estrenen novetats, es preparen grans estrenes, però els qui fa edicions que tenen a tothom a la butxaca són els gladiadors de la companyia italiana Ars Dimicandi. Capitanejats pel Dario Battaglia, aquests lluitadors aconsegueixen omplir any rere any les grades de l’amfiteatre amb un espectacle que mai ha ofert grans variacions, però que agrada i convenç a un públic local, però també forà que està encantat de retrocedir en el temps durant una estona i convertir-se en un privilegiat espectador d’una lluita de gladiadors.

 

gladiadors 013

Reconec que jo sóc una de les persones que cada Tarraco Viva es deixa caure per l’amfiteatre en algun moment per veure com els gladiadors s’atonyinen entre ells. L’espectacle és atractiu, l’escenari acompanya i és divertit observar com molta gent surt de l’amfiteatre havent descobert que la imatge que va transmetre al món Russell Crowe posant-se a la pell del gladiador Maximo Decimo Meridio no és més que un producte hollywodià.

 

No faré cap spoiler per si encara queda algú que no ha anat mai a veure aquest espectacle (hi ha dues representacions diferents: Ludus Magnus Augusti i Munera Gladiatora), però que sapigueu que si el cap de setmana vinent teniu l’oportunitat de deixar-vos caure per l’amfiteatre podreu gaudir d’una lliçó d’història amb una bona dosi d’humor i d’acció (com que no estic convençuda que des de dalt les grades es pugui apreciar, dono fe que els membres de la companyia s’ho prenen molt seriosament i acaben les sessions plens de blaus i esgarrinxades).

 

Ars Dimicandi tornarà a actuar a l’amfiteatre els propers divendres, dissabte i diumenge (23, 24 i 25 de maig) i les entrades es poden comprar a través del portal TarracoTicket.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here