Carregant ...

Tast de mar i muntanya

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vinyes al terme municipal de Tarragona (foto: Quim Pons)

Vinyes al terme municipal de Tarragona (foto: Quim Pons)

Ja no queden tavernes amb porrons, ni taules de marbre amb potes com les de les  màquines de cosir, amb cadires de ferro que han quedat només pels records. La Part Alta ja no fa aquella olor a verema, els cellers han desaparegut i els carros ja no porten el raïm cap a algun racó de la ciutat.

Les imatges d’aquell vi poc clarificat, de celler, aquell dirigit al consumidor habitual, són ja estampes d’un passat de costums i proper que es relaciona més amb el blanc i negre de les fotos que no pas amb el del color del vi.

La Denominació d’Origen Tarragona, existent des de l’any 1945,  protegeix a quatre comarques amb vins pocs homogenis i amb territoris d’una geografia, d’un clima i d’una geologia amb marcades diferències. La DO tarragonina es troba de ple en la consolidació d’un projecte per abandonar l’etiqueta de vi a granel i aconseguir anivellar-se amb altres Denominacions del territori amb més prestigi amb els seus vins embotellats.

(…)

Aquest cap de setmana es podrà tornar a veure la bona salut de la DO Tarragona a la Rambla Nova en la que ja serà la XVI edició de la Fira del Vi. Una fira convertida en trobada de caràcter anual i que en la seva darrera edició va tenir més de 25.000 cates assolint així un nou registre record.

(…)

Aquest és un fragment del reportatge que publiquem al número 5 de la revista FET a TARRAGONA. La revista la podeu trobar a: Llibreria de la Rambla, Llibreria Adserà, Llibreria La Capona, Cal Matias (Serrallo), Espai Turisme (carrer Major) i El Lloro (carrer Governador González).

Us convidem a fer-vos-en subscriptors per només 30 € l’any. El FET a TARRAGONA és una altra mirada periodística al que passa a la ciutat.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *