21.2 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 26, 2022

Del Tricicle a l’estiu

Tricicle Bits

Tricicle arriba a Tarragona el 13 i 14 de juny per oferir ‘Bits’, el seu darrer espectacle molt ben rebut per crítica i públic. El grup format per Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans ha exhaurit les entrades per a les dues primeres funcions nocturnes programades al Teatre Tarragona i d’acord amb l’ajuntament s’ha previst una tercera representació que tindrà lloc dissabte 14 a les 19 hores.

 

UN OBSEQUI PER ALS SUBSCRIPTORS

L’allau de peticions d’entrades demostra l’èxit i la gran resposta de públic que ha tingut aquesta segona temporada de primavera als dos teatres municipals, a punt ja de tancar-se. Per celebrar-ho, obsequiem amb dues entrades a un subscriptor de la revista FET a TARRAGONA per a la funció de dissabte 14 de juny a les 21,30 h. Tots els que estigueu interessats en el sorteig, només cal que envieu, abans de dimarts 10 a mitjanit, un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat

 

Després del Tricicle, encara dins de la programació de primavera, es representaran dos espectacles del cicle ‘Tarragona a escena’. I passat el Concurs de Focs Artificials, el 10 de juliol arrencarà l’ETC Festival d’Estiu de Tarragona, que enguany presenta un cartell força atractiu i plural, tot i que també se’l pot qualificar de poc original i massa convencional. En qualsevol cas, la proposta d’aquest 2014 millora la de l’any passat, que va quedar molt descompensada per la presència aclaparadora de cantants com Julio Iglesias, Manolo Escobar i el Dúo Dinámico i l’abscència d’altres estils musicals i d’espectacles teatrals.

 

Les errades flagrants de l’any passat -semblava un festival de fa 30 anys- s’han corregit en part.  En l’àmbit musical, l’ETC ofereix aquest estiu Chucho Valdéz, Sergio Dalma, Miguel Poveda, Els Amics de les Arts, Andrea Motis i Joan Chamorro, i Silvia Pérez Crux i Rafael Fernández, entre d’altres, al Camp de Mart. A més, la TAP acollirà per Sant Magí el concert de Melendi, i per Santa Tecla el de Malú. En l’apartat teatral, destaquen el grup T de Teatre, la nova ‘Extraña Pareja’ i la comèdia ‘El crèdit’ amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas com a protagonistes.  Les entrades ja són a la venda.

 

Aquest any, els gestors privats que s’encarreguen de programar l’ETC i l’Ajuntament han aconseguit dissenyar un cartell més interessant, que pot atraure un públic més divers, de totes les edats i amb gustos diferents. No és el festival d’estiu potent i de primera línia que Tarragona hauria de liderar en l’àmbit de les comarques del sud de Catalunya, però almenys no desentona amb la temporada de primavera (gestionada directament per l’ajuntament) i ofereix una programació bastant atractiva i de força qualitat.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

 1. No sé la mitjana d’edat dels redactors de la revista.
  Jo personalment recordo amb nostàlgia els festivals
  d’estiu de 40 i fins i tot 50 anys endarrere. Encara que
  venien sota el títol de “Festivales de España” la qualitat
  no tenia res a veure amb el que hem pogut veure a Tarragona
  des de fa molts anys. Sembla que hem d’igualar per sota
  en lloc de cercar la excel·lència.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here