Carregant ...

Del Tricicle a l’estiu

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tricicle Bits

Tricicle arriba a Tarragona el 13 i 14 de juny per oferir ‘Bits’, el seu darrer espectacle molt ben rebut per crítica i públic. El grup format per Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans ha exhaurit les entrades per a les dues primeres funcions nocturnes programades al Teatre Tarragona i d’acord amb l’ajuntament s’ha previst una tercera representació que tindrà lloc dissabte 14 a les 19 hores.

UN OBSEQUI PER ALS SUBSCRIPTORS

L’allau de peticions d’entrades demostra l’èxit i la gran resposta de públic que ha tingut aquesta segona temporada de primavera als dos teatres municipals, a punt ja de tancar-se. Per celebrar-ho, obsequiem amb dues entrades a un subscriptor de la revista FET a TARRAGONA per a la funció de dissabte 14 de juny a les 21,30 h. Tots els que estigueu interessats en el sorteig, només cal que envieu, abans de dimarts 10 a mitjanit, un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat

Després del Tricicle, encara dins de la programació de primavera, es representaran dos espectacles del cicle ‘Tarragona a escena’. I passat el Concurs de Focs Artificials, el 10 de juliol arrencarà l’ETC Festival d’Estiu de Tarragona, que enguany presenta un cartell força atractiu i plural, tot i que també se’l pot qualificar de poc original i massa convencional. En qualsevol cas, la proposta d’aquest 2014 millora la de l’any passat, que va quedar molt descompensada per la presència aclaparadora de cantants com Julio Iglesias, Manolo Escobar i el Dúo Dinámico i l’abscència d’altres estils musicals i d’espectacles teatrals.

Les errades flagrants de l’any passat -semblava un festival de fa 30 anys- s’han corregit en part.  En l’àmbit musical, l’ETC ofereix aquest estiu Chucho Valdéz, Sergio Dalma, Miguel Poveda, Els Amics de les Arts, Andrea Motis i Joan Chamorro, i Silvia Pérez Crux i Rafael Fernández, entre d’altres, al Camp de Mart. A més, la TAP acollirà per Sant Magí el concert de Melendi, i per Santa Tecla el de Malú. En l’apartat teatral, destaquen el grup T de Teatre, la nova ‘Extraña Pareja’ i la comèdia ‘El crèdit’ amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas com a protagonistes.  Les entrades ja són a la venda.

Aquest any, els gestors privats que s’encarreguen de programar l’ETC i l’Ajuntament han aconseguit dissenyar un cartell més interessant, que pot atraure un públic més divers, de totes les edats i amb gustos diferents. No és el festival d’estiu potent i de primera línia que Tarragona hauria de liderar en l’àmbit de les comarques del sud de Catalunya, però almenys no desentona amb la temporada de primavera (gestionada directament per l’ajuntament) i ofereix una programació bastant atractiva i de força qualitat.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una resposta a “Del Tricicle a l’estiu”

 1. Albert Cardona Mercade ha dit:

  No sé la mitjana d’edat dels redactors de la revista.
  Jo personalment recordo amb nostàlgia els festivals
  d’estiu de 40 i fins i tot 50 anys endarrere. Encara que
  venien sota el títol de “Festivales de España” la qualitat
  no tenia res a veure amb el que hem pogut veure a Tarragona
  des de fa molts anys. Sembla que hem d’igualar per sota
  en lloc de cercar la excel·lència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *