14.1 C
Província de Tarragona
Dissabte, desembre 10, 2022

Petjades mediterrànies

PORTADA #6_pantalla

Aquesta és la portada ‘estiuenca’ de la revista FET a TARRAGONA. Tres joves esportistes de la ciutat i una voluntària de Tarragona 2017 en són els protagonistes.

 

El dossier central de 16 pàgines està dedicat a analitzar el llegat que poden deixar a la ciutat els Jocs Mediterranis: en parlen experts en grans esdeveniments esportius; responsables dels plans educatius i culturals que s’estan dissenyant a l’entorn dels Jocs, esportistes i voluntaris.

 

A més, al número 6 de la revista trobareu els següents continguts: un reportatge que repassa des de dins els 60 anys d’història de la presó de Tarragona; una entrevista a Anton Valero, president de Dow Chemical Ibérica i president del Consell Social de la URV; un perfil de l’actriu tarragonina Agnès Busquets; un article sobre el perfil de turista que visita la ciutat i un reportatge amb els actors i directors dels grups de teatre amateur de Tarragona.

 

També descobrireu a la revista com era la Tarragona de 1714 amb un conjunt de fortificacions i baluards que encara podem visitar. I recordareu els grans concursos de castells que van tenir com a protagonistes a la Joves i la Vella de Valls.

 

La revista ja és a la venda als punts habituals: Llibreria La Capona, Llibreria de la Rambla, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo), Espai Turisme (carrer Major) i botiga El Lloro (carrer Governador González).

 

Els 450 subscriptors de la revista la reben còmodament a casa. Us convidem a formar part de la família del FET amb una subscripció anual del 30€ que, a més, us dóna dret a participar d’activitats culturals i d’invitacions per als espectacles de teatre i música de Tarragona. Per complimentar la subscripció: clicar aquí. 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here