Advertisement
10.5 C
Província de Tarragona
Dissabte, novembre 26, 2022

Dues invitacions per a la comèdia ‘El crèdit’

Jordi Bosch, a l'esquerra, i Jordi Boixaderas, en un moment de l'obra 'El crèdit'
Jordi Bosch, a l’esquerra, i Jordi Boixaderas, en un moment de l’obra ‘El crèdit’

Jordi Bosch i Jordi Boixaderas. Dos monstres de l’escenari, dos dels actors més reconeguts per la seva trajectòria a Catalunya. Cara a cara, el proper divendres 18 de juliol estaran en dues funcions al Teatre Tarragona amb la comèdia ‘El crèdit’.

 

És un dels espectacles més esperats del Festival d’Estiu de Tarragona ETC. Una obra escrita per Jordi Galceran i dirigida per Sergi Belbel, altres dos noms clau del panorama teatral català que avalen la qualitat i l’èxit d’una de les propostes més interessants de la temporada. L’obra planteja qüestions actuals com la relació dels clients amb les entitats bancàries: la persona que demana un crèdit i el director de l’oficina.

 

‘El crèdit’ es podrà veure en dues funcions a les 20 h i a les 22,30 h. Per als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA tenim un obsequi en forma de dues invitacions per a la segona representació, la de dos quarts d’onze de la nit del divendres 18 de juliol. Per participar en el sorteig només cal que envieu un correu electrònic, abans de la mitjanit de dimarts 15, a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here