27.8 C
Província de Tarragona
Diumenge, juliol 21, 2024

Els Nanos de Tarragona, en vermell festiu

Elisabet Díez, Anduluplandu, amb la seva samarreta festiva d'Els Nanos de Tarragona (foto: Empar Ibanyes @ibanyes)
Elisabet Díez, Anduluplandu, amb la seva samarreta festiva d’Els Nanos de Tarragona (foto: Empar Ibanyes @ibanyes)

És el segon any que la botiga El Negrito i la Negrita confia en Elisabet Diez, Anduluplandu,  per a dissenyar la samarreta de les festes de Tarragona. L’any passat la temàtica era el bestiari amb el “Suma’t al verd pistatxo”! i va resultar tot un èxit. En parlàvem al FET a TARRAGONA en aquest article d’agost de 2013.

 

Aquesta vegada, la jove tarragonina aposta per il∙lustrar els Nanos nous de Tarragona i ha escollit el color vermell. Un color alegre, que destaca entre la multitud i que resulta festiu i fresquet. Igual que en l’edició anterior, les botigues El Negrito i la Negrita i El Lloro, al carrer Governador Gonzàlez, vénen la tassa, el mocador i la samarreta. Així, tothom que ho vulgui podrà seguir amb la col∙lecció.

 

I aquest any, a més a més, hi han afegit dos nous productes per a la canalla! La motxilla amb el bestiari, disponible en diferents colors per anar a escola molt  tarragoninament i el got de plàstic amb el bestiari serigrafiat per emportar- ­se a la llar d’infants.

 

Anduluplandu és l’alter ego d’Elisabet Díez Rodríguez, dissenyadora gràfica i il∙lustradora de Tarragona. Fa poc va publicar el seu primer llibre ‘Una cosa tan petita que cap a la butxaca dels pantalons’, editat per ‘Piscina, un petit oceà‘ i disponible a totes les llibreries de Catalunya. També ofereix retrats il∙lustrats, disseny web i disseny gràfic en general. Per si voleu seguir de ben a prop la seva feina podeu mirar la seva web anduluplandu.com La Bet és molt activa a les xarxes socials: @anduluplandu. Podeu trobar molts altres articles il∙lustrats a la botiga Idíl∙lic, del Carrer de Santa Anna, i a la botiga El Lloro. També a la seva botiga online de samarretes originals qstoms.com/anduluplandu

 

Abans de rebre el primer encàrrec d’El Negrito i La Negrita, la Bet ja havia dissenyat pel seu compte dues samarretes molt festives, amb l’Àliga i l’espineta amb cargolins com a protagonistes. I és que Anduluplandu és molt teclera. El resultat de tot plegat és que la il·lustració moderna i tarragonina casa perfectament amb la festa major de la ciutat. Comença el compte enrere!

DSC_0119

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here