30.3 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 20, 2024

Una copa fora de la ruta tradicional

La copa serigrafiada del bar La Tabacalera (foto cedida)
La copa serigrafiada del bar La Tabacalera (foto cedida)

Hi ha tarragonins emprenedors i valents que aposten per organitzar activitats en el marc de les festes de Santa Tecla lluny del circuit habitual. Aquest diumenge, tot i la competència dels actes programats a la Part Alta, Joan Maixé torna a obsequiar els seus clients del bar La Tabacalera amb la copa serigrafiada amb un element del Seguici Popular.

 

És la tercera edició de la sèrie i el protagonista n’és el Lleó, la bèstia que també assumeix el seu paper principal al cartell i el marxandatge de les festes d’enguany. En les dues edicions anteriors, la copa apareixia serigrafiada amb l’Àliga i la Mulassa.

 

La iniciativa és del responsable de La Tabacalera, local situat a l’avinguda Vidal i Barraquer – Felip Pedrell, i pretén oferir un atractiu lúdic fora de la ruta tradicional teclera. L’activitat s’ha organitzat per aquest diumenge a les vuit del vespre i comptarà amb la participació de l’escriptora Coia Valls -que parlarà de la figura del Lleó- i l’actuació musical del grup Grallers Tocaferro.

 

La copa serigrafiada -amb el suport del rom Legendario– es podrà aconseguir al llarg de tots els dies de la Festa Major. Se n’han fet més de quatre-centes, però la majoria es reparteixen el dia de la convocatòria. La idea és seguir amb la col·lecció de copes amb els elements del Seguici i oferir un alicient festiu a persones que busquen una activitat alternativa a les més concorregudes. El local La Tabacalera s’ha expecialitzat en servir copes de qualitat i compta amb prop de 200 referències de destil·lats  i una trentena de cerveses.

poster lleo

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here