Advertisement Advertisement
Carregant ...

Una copa fora de la ruta tradicional

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

La copa serigrafiada del bar La Tabacalera (foto cedida)

La copa serigrafiada del bar La Tabacalera (foto cedida)

Hi ha tarragonins emprenedors i valents que aposten per organitzar activitats en el marc de les festes de Santa Tecla lluny del circuit habitual. Aquest diumenge, tot i la competència dels actes programats a la Part Alta, Joan Maixé torna a obsequiar els seus clients del bar La Tabacalera amb la copa serigrafiada amb un element del Seguici Popular.

És la tercera edició de la sèrie i el protagonista n’és el Lleó, la bèstia que també assumeix el seu paper principal al cartell i el marxandatge de les festes d’enguany. En les dues edicions anteriors, la copa apareixia serigrafiada amb l’Àliga i la Mulassa.

La iniciativa és del responsable de La Tabacalera, local situat a l’avinguda Vidal i Barraquer – Felip Pedrell, i pretén oferir un atractiu lúdic fora de la ruta tradicional teclera. L’activitat s’ha organitzat per aquest diumenge a les vuit del vespre i comptarà amb la participació de l’escriptora Coia Valls -que parlarà de la figura del Lleó- i l’actuació musical del grup Grallers Tocaferro.

La copa serigrafiada -amb el suport del rom Legendario– es podrà aconseguir al llarg de tots els dies de la Festa Major. Se n’han fet més de quatre-centes, però la majoria es reparteixen el dia de la convocatòria. La idea és seguir amb la col·lecció de copes amb els elements del Seguici i oferir un alicient festiu a persones que busquen una activitat alternativa a les més concorregudes. El local La Tabacalera s’ha expecialitzat en servir copes de qualitat i compta amb prop de 200 referències de destil·lats  i una trentena de cerveses.

poster lleo


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *