Advertisement Advertisement Advertisement
16.4 C
Província de Tarragona
Dimarts, març 21, 2023

El ‘Fet’ organitza el debat de l’endemà del 9-N

Imatge d'una de les concentracions a la plaça de la Font a favor del dret  a decidir celebrades al llarg del 2014 (foto: David Oliete)
Imatge d’una de les concentracions a la plaça de la Font a favor del dret a decidir celebrades al llarg del 2014 (foto: David Oliete)

L’endemà del 9 de novembre presentem el número 8 de la revista FET a TARRAGONA. Hem triat aquesta data perquè la portada i el dossier central de la publicació estan dedicats a analitzar el moviment independentista en clau local. Són 18 pàgines que aborden la qüestió des d’una perspectiva històrica, amb un recull de traços de figures independentistes de Tarragona des dels anys 30; l’anàlisi d’experts de la URV des de diferents disciplines; el debat actual d’idees del sobiranisme amb el federalisme i l’unionisme; i un assaig del futur dels equipaments i infraestructures de la ciutat en un estat català.

 

La presentació de la revista anirà acompanyada d’un debat obert al públic sobre el moment polític: L’ENDEMÀ DEL 9-N: I ARA QUÈ? Els convidats al debat són: Jordi Jaria, professor de Dret Constitucional de la URV. Matias Vives, advocat i economista. I Xavier Puig, sociòleg i investigador de la URV. L’acte tanca el cicle de xerrades ‘Diàlegs 2014: Tarragona i la consulta’ que van organitzar el primer semestre de l’any el FET a TARRAGONA i la pròpia universitat.

 

El debat tindrà lloc aquest dilluns 10 de novembre a les 19,30 h. a la sala d’actes del Departament de Cultura de la Generalitat, al carrer Major 14. L’acte servirà per posar a la venda el número 8 de la revista que, més enllà del dossier, publica altres reportatges i entrevistes relacionats amb el món de la cultura, la societat i l’economia de Tarragona. Hi esteu tots convidats!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here