25.2 C
Província de Tarragona
Dijous, agost 11, 2022

Regalem el Calendari 2015 de BASF Tarragona

Una de les fotos del calendari 2015 BASF Tarragona (autor: Juan Segovia)
Una de les fotos del calendari 2015 BASF Tarragona (autor: Juan Segovia)

Ja tenim a punt el calendari 2015 per regalar a tots els lectors del FET a TARRAGONA. És el calendari de paret que ha ideat BASF Tarragona per commemorar els 150 anys de trajectòria de l’empresa. Un aniversari que recorda la fundació de la companyia, el 1865, però sobretot analitza el reptes de futur a partir del desenvolupament de noves idees.

 

‘Creem química’ és el lema central de la commemoració del segle i mig de vida. Sota aquest eslògan, el calendari està format per tretze fotografies situades al complex de BASF als seus terrenys de La Canonja. Les imatges realitzades per Juan Segovia són una eina que serveixen per explicar que BASF és la principal empresa química del món, que subministra productes a la majoria d’indústries del país i que en fa per destinar-los a detergents, cosmètics o plàstics.

 

Les fotos també ensenyen que el centre de producció de BASF Tarragona és un dels més grans del sud d’Europa amb 112 hectàrees de superfície, i que al Port hi té instal·lada una terminal d’emmagatzematge. El calendari explica, entre d’altres aspectes, com l’empresa s’involucra en projectes locals, en el món educatiu i de recerca, i com juga a experimentar amb els més petits.

 

El calendari 2015 de BASF Tarragona que commemora els 150 anys de la companyia el podreu trobar de regal amb el vostre exemplar del número 9 de la revista FET a TARRAGONA,  que es presentarà en públic dimarts 13 de gener.

 

FELIÇ ANY NOU!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here