29.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, agost 17, 2022

El millor dia del 2014 a Tarragona

Imatge espectacular de la TAP el diumenge 5 d'octubre de 2014 amb motiu de la 25ª edició del Concurs de Castells (foto: ANTONI COLL)
Imatge espectacular de la TAP el diumenge 5 d’octubre de 2014 amb motiu de la 25ª edició del Concurs de Castells (foto: ANTONI COLL)

Si hagués de triar el millor dia de l’any que estem a punt de tancar en clau estrictament tarragonina, escolliria el 5 d’octubre. Va ser un diumenge rodó, gairebé perfecte. La 25ª edició del Concurs de Castells es va celebrar a la Tarraco Arena Plaça amb un gran èxit pel que fa als resultats, l’organització i l’assistència de públic.

 

La jornada deixa uns registres històrics: tres castells de 10 pisos coronats; una dotzena de construccions de gamma extra i fins a 25 castells de 9 pisos bàsics o superiors. La logística del certamen -si deixem de banda la nova pífia en la venda d’entrades- va funcionar amb nota molt alta, el públic va respondre a la qualitat de l’espectacle i la ciutat es va projectar a Catalunya i a tot el món amb el millor de sí mateixa.

 

El primer 3 de 10 de la Jove de Tarragona al Concurs és una fita extraordinària i inoblidable que posa la cirereta a una temporada excel·lent de les colles de la ciutat. Un any en què els Xiquets de Tarragona s’han sumat a les colles de gamma extra amb aquell impressionant 2 de 9 amb folre i manilles de Sant Magí. Els resultats globals reforcen la idea ja expressada aquí en el sentit que les agrupacions castelleres simbolitzen els aspectes més positius de la ciutat i l’ensenyen portes enfora. Recuperem aquí l’article del Concurs al FET que signava Enric Garcia Jardí.

 

El cap de setmana del Concurs sumat a les grans diades de les festes majors i a tot el potencial cultural i associatiu que genera Santa Tecla han estat, sens dubte, el millor d’aquest 2014 a Tarragona. Com serà el 2015?

 

FELIÇ ANY NOU !!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here