Advertisement Advertisement
Carregant ...

Amb ulls ganxets: I ara volen saber què pensem?

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

valora_tgn

Estimat director,

Suposo que el passat diumenge devies estar més pendent del clàssic que no pas dels resultats de les eleccions andaluses. Jo, però, que sóc una miqueta raret, vaig seguir atentament la nit electoral. En el fons, amic meu, futbol i política s’assemblen força. No són massa útils, però ens diverteixen. En tots dos espectacles hi ha crits, banderes, i guanyadors i perdedors. I hooligans.

De tot el que ha passat, el que em resulta més sorprenent és que l’anomenada casta tampoc n’ha sortit tan mal parada. Sí que han perdut vots, clar, però l’alternativa, la regeneració, no ha tingut l’èxit esperat. Els de Podem han entrat amb força al parlament però per la cara que feien, semblaven els vençuts. I en canvi, els de Ciudadanos (ja no cal que els diguem Ciutadans, oi?), amb els seus 9 escons, estaven eufòrics.

En els propers mesos assistirem a més comicis, i potser el que ha passat al sud d’Espanya es repetirà. Sí, benvolgut. Em penso que això de Podem es desinflarà. I molt el temo que la cosa sobiranista també. No sé com estan les coses allà a Pelacanyes town, però a Reus ja han sortit algunes enquestes, que si no et fa res vull comentar amb tu. Finalment, i si es compleixen els pronòstics, no massa coses es mouran.

Pel que es veu, CiU repetirà victòria i en Carles serà de nou el nostre batlle. Val a dir, això sí, que el sondeig l’ha encarregat el mateix equip d’en Pellicer, així que no sé si ens n’hem de refiar massa. El curiós, amb tot, és que un tipus que no ha fet res de res en una legislatura (perquè no, no ha fet brot) pugui tornar a guanyar les votacions. No sé si és que votem per inèrcia, els reusencs, o és que de tots, intentem escollir el menys dolent, que no val dir pas que triem el millor.

A les xarxes he vist que l’Ajuntament tarragoní està demanant opinió als ciutadans. I ara volen saber què pensem? Justament quan hi ha eleccions, tu. Que què milloraríeu de la capital, us pregunten a Valora Tarragona. Tot un encert. No sé si això en Pep Fèlix ho fa per quedar bé i perquè és molt d’esquerres, això d’obrir-se al poble i escoltar-lo, però ja m’agradaria, ja, que en Carles es passegés pels barris i es posés a l’abast dels ganxets. Ell, però, és més de moure’s per la tribuna del camp de futbol i de fer-se fotos amb el president Mas al seu escó de diputat. Quina feinada, tu.

Ah, i per acabar. Que es veu que també us han muntat un concurs d’idees, aviam si d’un cop saben què fotre’n, del pàrquing Jaume I. Va, com que avui estic creatiu, aquí us en deixo una: un museu de cera, on hi posaríem les figuretes de tots i cadascun dels cracs que es van treure de la màniga construir-hi un nyap com aquest. Què hi dius?

Ben cordialment,


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *