14.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, desembre 6, 2021

Invitació al concert ‘Nomès per a uns quants?’

Marcel Gorgori

És periodista, va començar la seva carrera a la ràdio i després va passar a la televisió. Se’l considera un dels principals divulgadors de l’òpera a través dels mitjans de comunicació. Potser el recordeu pels programes Va d’òpera o Va de vi al Canal 33. Parlem de Marcel Gorgori, que aquest divendres 17 d’abril arribarà a Tarragona amb un concert espectacle de creació pròpia: ‘Només per a uns quants?’

 

Gorgori és un excel·lent comunicador i ell s’encarrega de dirigir i presentar aquesta proposta ben original per gaudir i descobrir un món ple d’emocions al gènere operístic. “No és cert que l’òpera hagi d’anar adreçada només a uns quants privilegiats que estan capacitats per entendre-la”, s’afirma al programa de mà. En aquesta línia, el periodista ha creat l’espectacle que vol apropar l’òpera de manera lúdica a tots els públics.

 

‘Només per a uns quants?’ ja és tota una declaració d’intencions al mateix títol. Vol despertar la curiositat dels no iniciats i vol satisfer l’interès dels grans aficionats a l’òpera. Hi sentirem passatges de Nabucco, Carmen, Turandot, La Traviata, Norma i La Bohème, entre d’altres, en un muntatge que incorpora orquestra, cor i solistes. En total, 140 artistes a l’escenari en un concert escenificat amb joc de llums i de vídeo. Aquesta és una de les propostes més interessants i originals de la Temporada de Primavera als Teatres de Tarragona.

 

L’espectacle es representarà divendres 17 d’abril a les 21h. al Teatre Tarragona. Disposem d’una invitació doble per a un subscriptor/a de la revista. Els que vulguin participar en el sorteig han d’enviar un correu electrònic a l’adreça  subscripcions@fetatarragona.cat abans de dimarts 14 a mitjanit. El sorteig de les dues entrades es farà l’endemà, dimecres.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here