Advertisement
15.5 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 1, 2023

Fes-te amic del ‘Fet a Tarragona’

portada_12

Aquest dimarts presentem el número 12 del FET a TARRAGONA. Ho farem en un ambient distès i estiuenc a partir de les 20 hores al jardí del Metropol. A l’acte participaran Gabriella Nonino, fotògrafa, i Helle Kettner, periodista. Dues dones nascudes a Alemanya i Dinamarca, respectivament, que fa uns anys s’han instal·lat a Tarragona. N’estan enamorades, de la ciutat, i avui comentaran la impressió que en tenen.

 

Ja podeu veure la portada de la revista: ‘Com ens veuen’ n’és el titular. El Dossier de 18 pàgines aborda la vinculació de Tarragona amb els seus visitants des de diferents perspectives que us convidem a descobrir a través de cinc reportatges: descobrim què diuen de nosaltres a la xarxa, com és el turista de càmping i el que coneix la ciutat per raons professionals, i contactem amb els emprenedors que busquen l’especialització dins del sector. A més publiquem dades i un article d’opinió de Jordi Calabuig, expert en turisme vinculat a la URV.

 

Presentem el número 12 de la revista amb un dossier dedicat als ulls dels turistes que ens visiten

Un altre professor universitari, l’antropòleg i expert en islam Jordi Moreras, signa a la revista una altra columna d’opinió sobre el fenomen de la diversitat religiosa, tema que també hi abordem àmpliament. Aquestes firmes convidades al FET aporten idees i arguments que reforcen i complementen el treball periodístic a l’entorn de les dues propostes centrals del número 12 de la revista:

 

Aquesta és una línia de treball que ja vam assajar al número anterior i que tindrà continuïtat en el futur. Ens volem obrir a altres mirades que vagin més enllà de la del periodista. Pretenem recollir i difondre els raonaments d’experts en determinades temàtiques amb l’objectiu d’enriquir els continguts del FET i satisfer les inquietuds dels lectors. En la mateixa línia, a partir d’aquest número incorporem la firma d’altres periodistes -Esteve Giralt i Oriol Margalef- que ens ajudaran a seguir incrementant la qualitat de la revista.

 

Totes aquestes són bones raons per convidar-vos a l’acte d’aquest dimarts al jardí del Metropol. Una trobada per compartir una estona entre amics, prendre alguna cosa i escoltar com veuen Tarragona els que venen de fora i debatre sobre la nostra projecció exterior.

 

També són raons per convidar-vos a fer-vos subscriptors de la revista per només 30 € l’any. Els que ja en sou subscriptors podeu regalar la revista a un amic o familiar per tot l’any a meitat de preu, 15 €, si veniu a l’acte del jardí del Metropol.. El vostre suport és imprescindible per seguir oferint a Tarragona un producte periodístic de qualitat, que fuig de la immediatesa i aposta per l’anàlisi i el reportatge en profunditat. Us hi esperem aquest vespre!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here