15.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

Enllestint el número 14 del ‘Fet’

David Oliete segueix el rastre d'Albert Cabestany i la seva moto en una muntanya a l'entorn de Tarragona (foto: Quim Pons)
David Oliete segueix el rastre d’Albert Cabestany i la seva moto en una muntanya a l’entorn de Tarragona (foto: Quim Pons)

Albert Cabestany és el tarragoní amb més subcampionats del món: un total de set en la modalitat de trial ‘indoor’ li donen aquest guardó honorífic a un dels pilots amb una carrera més dilatada en la seva especialitat. Cabestany, un dels pocs esportistes locals que poden presumir d’haver guanyat un Mundial, és un dels protagonistes del número 14 de la revista FET a TARRAGONA, que sortirà al carrer la segona setmana de novembre.

 

Quim Pons i David Oliete estan preparant un reportatge sobre aquest esportista amb records de la seva infantesa i imatges espectaculars amb la moto i la ciutat al fons. La fotografia que il·lustra aquest article mostra com treballa Oliete amb el pilot, en un exemple de la feina que fem a cada número els professionals que elaborem el FET.

 

A més del reportatge sobre Albert Cabestany, la revista dedicarà un espai important al llegat de Tàrraco, aprofitant la proximitat del quinzè aniversari de la declaració de Patrimoni Mundial. En els pròxims dies anirem avançant altres continguts del FET,  que es presentarà en públic el dimarts 10 de novembre.

 

Tots els articles i reportatges que publiquem a la revista són possibles gràcies al suport i la col·laboració dels subscriptors (que aporten 30€ a l’any) i els lectors que compren el FET a TARRAGONA als quioscos i llibreries. Sense la complicitat de la societat, no és possible el periodisme rigorós i analític.

 

Si us en voleu fer subscriptors ara, ompliu aquesta butlleta i sigueu benvinguts a la gran família del FET.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here