16.8 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 8, 2024

Nova etapa del ‘Fet’: revista i col·leccionable

Pescadors del Serrallo a la portada de la revista número 15 del FET a TARRAGONA (foto: DAVID OLIETE)
Pescadors del Serrallo a la portada de la revista número 15 del FET a TARRAGONA (foto: DAVID OLIETE)

El FET a TARRAGONA enceta aquest dimarts 19 de gener de 2016 una segona etapa en la seva encara curta trajectòria. Un cop consolidada la revista bimestral -ara en publiquem el número 15-, un cop assolits els 550 subscriptors i un cop demostrada la nostra capacitat per organitzar i promoure activitats culturals i de debat polític a la ciutat, el FET posa en marxa una nova era ampliant continguts de qualitat  i col·laboradors de prestigi.

 

A partir d’ara, amb cada número de la revista trobareu el col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’, una iniciativa editorial de la Fundació Mútua Catalana que compta amb el suport de Repsol i que està coordinada pel grup de recerca Seminari de Topografia Antiga de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) sota el comandament dels experts Joaquin Ruiz de Arbulo i Ricardo Mar.

 

Aquesta obra està destinada a donar a conèixer com són i com eren els monuments distingits per la Unesco a través d’una anàlisi rigorosa i actualitzada i al mateix temps comprensible per a tothom. S’hi presenten noves i espectaculars fotografies, vistes aèries a baixa altitud i reconstruccions arquitectòniques amb l’última tecnologia. Són deu fascicles que es distribuiran gratuïtament amb el FET a TARRAGONA, el primer a partir d’avui mateix.

 

Cobertes del col·leccionable

El col·leccionable i la revista número 15  -VIURE PEL MAR-  es presenten en públic aquest dimarts a les 19 hores a la sala d’actes de l’ajuntament de Tarragona. La tinent d’alcalde de Cultura i Patrimoni, Begoña Floria, presidirà l’acte. Els assistents hi podran comprar revista i col·leccionable, fer-se’n subscriptors i obtenir de franc les cobertes de l’obra.

 

Les cobertes es podran aconseguir gratuïtament i per temps indefinit a la LLIBRERIA LA CAPONA i la LLIBRERIA LA RAMBLA, punts de venda de la revista i el col·leccionable.

Les cobertes es poden aconseguir a la Llibreria La Capona i Llibreria La Rambla
Les cobertes es poden aconseguir a la Llibreria La Capona i Llibreria La Rambla

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here