13.8 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 20, 2024

Subscriu-te ara al ‘Fet’: revista i col·leccionable

Imatge de la coberta del número 16 de la revista FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE
Imatge de la coberta del número 16 de la revista FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE

Aquest cap de setmana demana al teu quiosc o llibreria l’últim número del FET a TARRAGONA i gaudeix amb tranquil·litat de la qualitat en continguts, fotografia i disseny de dos productes únics: la revista i el col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’.

 

En aquest article us presentem la imatge de portada, obra de David Oliete, i us avancem alguns dels continguts de la revista:

– Un dossier de 18 pàgines dedicades a posar en valor el ‘Talent URV’, la importància de la universitat de Tarragona a la ciutat i al conjunt del territori quan estem a punt de celebrar el seu 25è aniversari.

– Un reportatge de Ciutat Jardí, obra dissenyada per Pau Monguió a principis del segle XX.

– Una passejada per quatre estudis – tallers d’artistes a la ciutat, amb estils molt diversos.

– Un article sobre la Unitat de cures pal·liatives de l’hospital sociosanitari Francolí.

– Una visita al col·legi d’educació especial Sant Rafael, que commemora el seu 50è aniversari.

– Una trobada amb els dos nens d’escoles de Tarragona finalistes en el concurs per triar las mascota dels Jocs Mediterranis.

– Una entrevista a Joan Maria Llobet i Mallafré, expert en toxicologia i seguretat alimentària.

– Una anàlisi d’experts de l’obra de l’escriptora Olga Xirinacs, que al maig complirà 80 anys.

 

I com a novetat, publiquem un relat, una història de ficció ambientada a Tarragona, “Fulls clandestins’, obra del filòleg i escriptor Albert Ventura amb il·lustració de Rat Mas.

 

Amb la revista trobareu de franc el segon fascicle del col·leccionable està dedicat a les Muralles romanes. Es tracta d’una obra de 10 fascicles, de gran qualitat i amb les últimes novetats en recerca que coordina un grup d’arqueòlegs i arquitectes sota la direcció del catedràtic Joaquin Ruiz de Arbulo. Les cobertes es poden demanar gratuïtament a Llibreria de la Rambla i Llibreria La Capona.

 

Aquests i altres continguts els trobareu al número 16 del FET a TARRAGONA. Aprofiteu ara per fer-vos-en subscriptors o per regalar una subscripció a un amic o familar. Són 30 € l’any per la revista i els fascicles del col·leccionable.  Podeu formalitzar la subscripció en un minut clicant aquí.  Moltes gràcies per donar suport al periodisme rigorós i de qualitat a Tarragona.

01.Muralles 20160219 - impremta- 01.portada

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here