20.7 C
Província de Tarragona
Dilluns, maig 27, 2024

Segona visita a les Muralles

Restitució ortofotogràfica de la Torre de Minerva de la muralla romana per mostrar com era el seu aspecte original.
Restitució ortofotogràfica de la Torre de Minerva de la muralla romana per mostrar com era el seu aspecte original.

L’encís que susciten les muralles romanes de la ciutat entre els tarragonins és un fet inqüestionable. Recordant aquesta atracció i el seu simbolisme s’inicia, precisament, el fascicle dedicat a aquesta part del llegat de Tàrraco del col·leccionable que regala de forma exclusiva el FET A TARRAGONA als seus subscriptors i lectors.

 

Com a mostra, un botó. La visita guiada organitzada per la revista per aquest dissabte, 2 d’abril, amb motiu del lliurament del fascicle, juntament amb el número de març i abril de la publicació, ha superat les previsions més optimistes i en només dos dies ja s’havien esgotat totes les places.

El FET ofereix als subscriptors el 30 d’abril una nova ruta guiada per conèixer un dels principals llegats de Tàrraco

 

El valor afegit que el guia de l’activitat sigui el catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquín Ruiz de Arbulo, coordinador de l’equip que elabora el col·leccionable i un dels principals coneixedors de la Tàrraco romana, fa encara més atractiva l’oferta que, davant l’èxit assolit, hem decidit repetir el darrer dissabte del proper mes.


Gràcies a la inestimable predisposició i col·laboració del professor, el 30 d’abril, a les 10.30 hores, farem un nou recorregut per un dels monuments reconeguts per la Unesco com a Patrimoni Mundial. L’activitat torna a ser exclusiva per als subscriptors del FET, que ja s’hi poden apuntar enviant un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat. Les places d’aquest segon grup són també limitades.


El col·leccionable Tarraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió està dividit en deu fascicles on es descobreixen aspectes inèdits d’un llegat únic que explica el passat i el present de la ciutat. Amb el número 15 de la revista (gener-febrer) es va lliurar la fitxa dedicada als monuments de la Via Augusta: l’Arc de Berà i la Torre dels Escipions. I amb el número 16 arriba la fitxa de les muralles romanes. Tot sense cost addicional, oferint dos productes de qualitat (revista i fascicle) pel mateix preu de 5€.

 

Les cobertes del col·leccionable es poden obtenir gratuïtament a la Llibreria de la Rambla i a la Llibreria La Capona mostrant el val que va dins la bossa, amb les dues publicacions. Aquells que no tinguin la primera fitxa de la sèrie, la número 8, distribuïda amb la revista de gener i febrer d’enguany, poden demanar-la enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat.

 

Si us voleu subscriure al FET a TARRAGONA, ho podeu fer ara, molt fàcil, clicant aquí. Rebreu les revistes i els fascicles còmodament a casa i podreu participar de totes les activitats culturals i obsequis que organitzem des del club del FET. A més, contribuireu a consolidar una iniciativa periodística que vol mostrar el potencial de la Tarragona més dinàmica i innovadora.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here