Advertisement Advertisement
23.2 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 30, 2023

COMPLIM TRES ANYS PRESENTANT EL NÚMERO 19

Un moment del Concurs de Castells del 2014 amb milers de persones a l'arena i les graderies. Foto: DAVID OLIETE
Un moment del Concurs de Castells del 2014 amb milers de persones a l’arena i les graderies. Foto: DAVID OLIETE

El FET a TARRAGONA arriba aquesta setmana al tercer aniversari compromès en la voluntat d’oferir als lectors continguts interessants i poc habituals en altres mitjans i amb l’objectiu d’assolir més projecció social. El periodisme de qualitat i la ciutat de Tarragona, igual que el primer dia, són els elements que motiven, generen i impulsen les nostres iniciatives.

 

Després de tres anys intensos, renovem la pàgina web per fer-la més atractiva i interessant, i hi incorporem noves firmes i seccions. En digital i en paper, mantenim la nostra aposta per anar més enllà de l’impacte informatiu immediat i donar veu a històries interessants, i sovint poc conegudes, de la ciutat. Històries com les que us expliquem al número 19 de la revista que presentem en públic aquest dimecres 7 de setembre.

 

La portada que us presentem acompanyant aquest article és, com sempre, tota una declaració d’intencions. La imatge, captada el 2014 per David Oliete a la Tàrraco Arena Plaça, representa l’impacte internacional del Concurs de Castells. Les fotografies d’Oliete han donat la volta al món i cada edició del certamen genera més interès dels mitjans de comunicació de fora del nostre país.

El director del Concurs, Xavi Gonzàlez, analitzarà amb el ‘Fet’ la projecció mundial del certamen

Al marge, però, del dossier de més de 20 pàgines dedicat al Concurs, al número 19 del FET a TARRAGONA trobareu altres històries  que revelen una ciutat activa, moderna i dinàmica. En són protagonistes persones tan diferents com les que van idear fa 25 anys el Retaule de Santa Tecla o les que rememoren a la llera del Francolí que fa 50 anys havien viscut al mateix indret en unes barraques infrahumanes. En síntesi, us avancem alguns continguts de la revista, que a partir d’aquest dimecres ja podreu trobar a les llibreries de la ciutat:

 

  • EL RETAULE DE LES EMOCIONS. Revivim la nit del 20 de setembre de 1991 a l’interior de la Catedral i ens trobem amb les quatre dones que han fet de Tecla a les representacions del Retaule.
  • OCTAVI VILÀ, ABAT DE POBLET. Entrevista al màxim representant del monestir cistercenc a la plaça de la Font, al costat de la casa on va viure de petit.
  • BARRAQUISTES IGNORATS. Tres persones que van viure amb els pares en unes barraques a la llera del Francolí rememoren una època plena de penúries.
  • UN PASSEIG PER LA RESIDENCIAL. Entrem a la Ciutat de Repòs i Vacances, tancada des de fa 5 anys, i comprovem l’estat de les instal·lacions.
  • FUTBOL GENUÍ. Un grup de nois i noies amb síndrome de down formen un equip amb el Nàstic, pioner a l’estat espanyol.

 

Obsequi per a nous subscriptors

Recordeu que la presentació de la revista tindrà lloc aquest dimecres 7 a les 19,30 hores a la sala d’actes del departament de Cultura (carrer Major, 14). El director del Concurs, Xavier Gonzàlez, ens parlarà de la projecció internacional de Tarragona gràcies al certamen. Si veniu a l’acte i sou dels primers en  fer-vos subscriptors de la revista, tindreu de regal la samarreta i el puzzle de les festes i una revista especial dedicada a Santa Tecla.

 

L’oferta del número 19 del FET a TARRAGONA inclou de regal el fascicle dedicat al ‘Temple d’August’ del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’. Tot plegat ho trobareu a LLIBRERIA LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ, LLIBRERIA LA CAPONA i CAL MATIAS (SERRALLO). La subscripció tambe la podeu formalitzar ara clicant aquí.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here