Advertisement
11.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 8, 2023

10 anys del festival Teatre Màgic

Imatge promocional del Mag Gerard. Foto: cedida
Imatge promocional del Mag Gerard. Foto: cedida

Des de fa 10 anys, el novembre a Tarragona i La Canonja és sinònim de màgia. La perseverança del Mag Gerard ha fet possible que enguany el Festival Teatre Màgic celebri el seu desè aniversari, consolidant un esdeveniment cultural de referència. Pel festival han passat els mags i il·lusionistes més famosos, els de més prestigi del nostre país, que en molts casos actuaven per primera vegada a la província de Tarragona: Juan Tamariz, Anthony Blake, la maga Inés, Màgic Andreu, l’americà Avner The Eccentric, el francès Pilou premiat amb el Gran Premi Mundial de Màgia o els argentins Brando y Silvana.

 

La internacionalització del certamen va en augment. La prestigiosa revista Magic Magazine de Las Vegas (EUA), va dedicar al Teatre Màgic una plana sencera amb fotos i explicació dels diferents espectacles. Aquesta revista es distribueix arreu del món dins el sector de l’espectacle. A partir  d’aquest fet el Mag Gerard està rebent propostes d’artistes d’Estats Units, Europa i Japó per venir a Tarragona.

 

El FET a TARRAGONA en format revista també dedicarà un ampli reportatge a aquests 10 anys del festival. La publicació sortirà al carrer a principis de novembre i ja us avancem que el Mag Gerard ens oferirà un joc de màgia molt singular en l’acte de presentació del FET, que us anunciarem en pocs dies.

 

Mentrestant, s’ultimen els preparatius d’aquesta desena edició del festival, que portarà propostes interessants i innovadores. Sempre amb la filosofia de retornar la màgia al seu lloc d’origen: els teatres. L’artista que obrirà el certamen serà, precisament, el Mag Gerard, amb ‘Màgia per deixar-te bocabadat’, un espectacle que es representarà al Teatre Metropol dissabte 5 de novembre a les 18,30 hores. Es tracta d’una nova proposta per a tota la família que barreja amb un estil propi la màgia visual i sorprenent amb la comèdia.

 

OBSEQUI PER ALS SUBSCRIPTORS

 

Gràcies al Gerard, el FET a TARRAGONA obsequia amb una entrada doble per a dos subscriptors de la revista per a aquest espectacle de dissabte 5 de novembre a les 18,30h al Metropol. Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimarts 1 de novembre.

Cartell de la desena edició del Festival Teatre Màgic
Cartell de la desena edició del Festival Teatre Màgic

 

Josep Ardila
Josep Ardila
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here