15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

Un passeig en ‘golondrina’ pel Port de Tarragona

L’embarcació ‘Tarragona Blau’ arribant al moll de davant del Serrallo. Foto: Ricard Lahoz

Al número 22 de la revista FET a TARRAGONA publiquem el reportatge ‘Façana reinventada’ que vol posar en valor i context la profunda transformació que ha viscut el front marítim de la ciutat que és competència del Port de Tarragona al llarg dels últims trenta anys. És un recorregut per la història recent del Moll de Costa i el Serrallo que arrenca amb l’obertura del Tinglado 1 (estiu de 1986) com a espai cultural en substitució del magatzem de mercaderies que havia estat fins aleshores.

 

Per complementar el reportatge i gràcies a l’Autoritat Portuària de Tarragona, el FET ofereix als seus subscriptors una nova activitat cultural i gratuïta: un passeig en ‘golondrina’ dissabte 6 de maig a les 11 del matí. El punt de trobada seran les Escales Reials, al costat justament del Tinglado 1. L’activitat consistirà en un trajecte en el vaixell Tarragona Blau que ens permetrà veure des d’una altra perspectiva la façana del Moll de Costa i el Serrallo i conèixer de molt a prop les instal·lacions portuàries repartides en diferents molls. Tot això, acompanyat de les explicacions de responsables de l’Autoritat Portuària.

DISSABTE 6 MAIG, NOVA ACTIVITAT CULTURAL AMB ELS SUBSCRIPTORS DEL ‘FET A TARRAGONA’

Aquesta és una altra activitat que vol premiar la fidelitat de les persones -els subscriptors- que confien en un periodisme tarragoní elaborat amb calma, reflexió i qualitat. Un periodisme que fuig de la immediatesa, la gratuïtat absoluta i el titular fàcil, que es marca com a objectiu posar en valor les moltes i bones iniciatives que es fan a Tarragona i que necessita el suport de la societat civil (30€ l’any, quota de subscriptor) per tirar endavant.

 

Disposem de 70 localitats a repartir entre els subscriptors/res de la revista. Cada subscriptor pot reservar un màxim de dues invitacions pel passeig en ‘golondrina’ enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

Vista dels tinglados, amb el Serralo al fons, des de les Escales Reials. Foto: Ricard Lahoz.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here