Advertisement Advertisement Advertisement
11.7 C
Província de Tarragona
Dimecres, març 22, 2023

L’angúnia d’accedir a Tabacalera

Entrada als magatzems 1 i 2 de Tabacalera. Foto: Ricard Lahoz.

Cada vegada que vaig a fer una consulta a la Biblioteca Hemeroteca Municipal o a l’Arxiu, em produeix més angúnia i fàstic l’accés a les seves instal·lacions al Magatzem 2 de Tabacalera. Cada vegada que m’hi apropo, penso en el personal municipal que hi treballa (també Tarragona Impulsa) i en tots els usuaris que freqüenten aquests espais (també la Capsa de Música).

 

Tot i els esforços de neteja amb aigua i sabó que fan periòdicament els treballadors de l’empresa contractada per l’Ajuntament, l’entorn de la porta d’entrada als dos magatzems habilitats de Tabacalera són una acumulació d’excrements de coloms, brutícia diversa i filtracions d’aigua procedents del jardí vertical. Si gosseu anar en direcció al Magatzem 3, tancat, us trobareu amb unes condicions d’insalubritat denunciables.

 

Cinc anys després d’obrir aquests dos magatzems per acollir serveis municipals, no s’ha estat capaç de trobar una solució definitiva al problema. En temporada normal, per allà passen molts ciutadans, especialment per demanar informació o participar dels cursos i les activitats de Tarragona Impulsa (per cert, un dels organismes que millor funciona al si de l’Ajuntament). També per consultar documents, veure exposicions o assistir a actes de l’Arxiu i la Biblioteca-Hemoreteca. No resoldre aquesta situació en un espai municipal revela un preocupant estat de deixadesa política.

 

Excrements de coloms sota el jardí vertical. Foto: Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here