12.9 C
Província de Tarragona
Divendres, novembre 26, 2021

Us convidem a veure l’actriu Carmen Machi

Foto: David Ruano

Hi ha actrius que, bàsicament, se les valora i coneix per una feina televisiva. És el cas de Carmen Machi, que es va fer molt popular amb el personatge d’Aída a la sèria de televisió del mateix nom. Però Machi ha aconseguit en bona part allunyar-se d’aquella imatge i posicionar-se com una gran professional dels escenaris.

 

Aquest diumenge 26 de novembre a les 18 hores Carmen Machi estarà al Teatre Tarragona al capdavant de l’obra ‘L’autora de las Meninas’, una corrosiva comèdia que ens situa en un futur no gaire llunyà.

SORTEGEM DUES ENTRADES DE L’ESPECTACLE ENTRE ELS SUBSCRIPTORS DE LA REVISTA

El muntatge planteja, en un context de crisi, la idea de vendre una de les joies del  patrimoni artístic espanyol: ‘Las Meninas’ de Velázquez. Davant aquesta possibilitat, i perquè els ciutadans no protestin tant, se n’encarrega una reproducció exacta a una monja experta en còpies artístiques, però la dona aviat es veurà immersa en un joc d’interessos polítics i mediàtics que afectaran la seva personalitat.

 

L’autor i director de l’obra és Ernesto Caballero. A Machi l’acompanyen dalt de l’escenari Mireia Aixalà i Frnacisco Reyes.

 

 

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem de dues invitacions per veure aquest espectacle. Els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA poden participar en el sorteig de les dues entrades enviant un correu a subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 22 de novembre.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here