19.4 C
Província de Tarragona
Diumenge, juliol 3, 2022

Un final espaterrant del festival de teatre màgic

L’hipnotitzador Jeff Toussaint actuarà a Tarragona divendres 1 de desembre.

Recta final de l’onzena edició del Festival de Teatre Màgic amb dues actuacions molt potents: l’hipnotitzador Jeff Toussaint i el mag Juan Tamariz.

 

Toussaint és l’hipnotitzador del programa 1, 2, 3, Hipnotízame (Antena 3). Actuarà al Teatre Tarragona el divendres 1 de desembre a les 21 h.  L’espectacle que oferirà és per a tots els públics, una experiència difícil de creure: interactiva, plena de fortes emocions, de magnetisme, misteri i humor. Un viatge a l’últim racó del subconscient a través de la capacitat de suggestió, amb una fascinant tècnica de la hipnosi, fins i tot, col·lectiva.

 

Tamariz, el gran mestre de la màgia, actuarà l’endemà, dissabte 2 de desembre a les 21 h, també al Teatre Tarragona. Presentarà el seu nou espectacle: Magia Potagia… ¡y más!, dins la cloenda del festival. Una funció que es renova cada dia gràcies a dos ingredients bàsics: la participació del públic i els millors números de Tamariz. A més, estarà acompanyat per l’il·lusionista argentí Alan i la maga colombina Consuelo Lorgia.

 

Juan Tamariz ha enviat una salutació al públic de Tarragona que podeu veure aquí:

https://www.youtube.com/watch?v=2iHJ-44VsuQ

 

Més de trenta anys de carrera artística i l’elogi del públic i dels seus companys de professió avalen l’èxit de Juan Tamariz. Ha rebut un premi especial que li ha concedit la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM), per la seva contribució a la teoria i filosofia de la màgia.

REGALEM 2 ENTRADES PER ALS ESPECTACLES DE JEFF TOUSSAINT I JUAN TAMARIZ AL TEATRE TARRAGONA

Gràcies al Mag Gerard, director del Festival Teatre Màgic, disposem de 2 invitacions per l’espectacle del Jeff Toussaint i 2 invitacions per l’espectacle del Juan Tamariz al Teatre Tarragona.

 

Els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA poden participar en el sorteig d’aquestes localitats enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat indicant si prefereixen veure l’espectacle de Toussaint o de Tamariz. Els correus s’han d’enviar abans de les 22 hores del dimarts 28.

Juan Tamariz actuarà al Teatre Tarragona el 2 de desembre. Foto: Festival Teatre Màgic.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here