12.1 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 25, 2024

Us convidem al duel escènic de Lluís Soler i Mercè Arànega

Mercè Arànega i Lluís Soler en un moment del muntatge ‘Danda de mort’. Foto: Sala Muntaner.

Lluís Soler i Mercè Arànega, dos actors de primera línia que protagonitzen un duel interpretatiu de luxe a l’escenari. ‘Dansa de mort’ és l’obra d’August Strindberg que arriba aquest divendres 15 de desembre al Teatre Tarragona dins de la programació d’espectacles Tardor-Hivern.

 

L’obra presenta un matrimoni burgès de dos fracassats: ell (Lluís Soler) és un militar deixat de banda en les promocions, i ella (Mercè Arànega), una actriu que ha abandonat una carrera teatral, probablement molt mediocre.

 

Després d’anys de vida en comú, ja no tenen res a dir-se i estan morts en una casa que sembla més una presó. Arriba de visita un tercer personatge -que interpreta Jordi Figueras– i la seva presència és rebuda com una benedicció del cel.

‘DANSA DE MORT’ ES REPRESENTA AQUEST DIVENDRES A LES 21 H AL TEATRE TARRAGONA

‘Dansa de mort’ és un demolidor retrat de matrimoni que ha adaptat i dirigit Jordi Casanovas. Una producció de Sala Muntaner amb la col·laboració de Teatres en Xarxa.

 

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem de 2 invitacions per als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Podeu enviar el vostre correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 10 de la nit d’aquest dimecres 13.

 

Recordeu: l’obra es representa divendres 15 de desembre a les 21 h al Teatre Tarragona.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here