11.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, desembre 5, 2023

Aquest Nadal regala cultura i periodisme

Imatge de la portada del número 26 del ‘FET’ que porta de regal el llibre ‘Retrats de vi’. Foto: David Oliete.

Ens apropem a Nadal amb una revista que té molta teca i fa xup xup. Hi hem preparat, com sempre, un menú de qualitat perquè aneu assaborint els productes amb tranquil·litat, a poc a poc. Productes en forma de reportatges, entrevistes i articles de plena temporada i amb un segell de proximitat i autenticitat.

 

A l’últim FET us convidem a fer un viatge per alguns camps, mercats i cuines de Tarragona i l’entorn que treballen amb la millor matèria primera. Mar i muntanya, peix i carn, verdures i hortalisses, pa i melmelades, vins i cerveses…Un munt de sabors d’aquí que anirem provant gràcies a les firmes dels periodistes Ruth Troyano, Esteve Giralt, Anna Plaza i Marc Busquets.

 

Petits productors i cuines petites. Iniciatives prometedores i personals. Experiències innovadores i amb projecció. Amb molt de gust hem elaborat aquest menú de Nadal del FET a TARRAGONA que vol posar en valor la feina dels que veneren i cuiden el producte d’aquí: gent diversa que a la ciutat s’aplega al voltant de l’espai i el concepte ‘Santa Teca’.

Doble pàgina d’obertura del dossier dedicat als aliments de proximitat. Foto: David Oliete.

I amb molt de gust, la revista us obsequia amb un llibre exclusiu: Retrats de vi, un compendi de publicacions de la URV i signades per la Ruth Troyano que perfilen la vida i l’experiència professional de sis enòlegs formats a la pròpia universitat.

 

Tenim moltes raons per seguir creient en la feina feta amb rigor i honestedat. En el periodisme elaborat amb calma i en la difusió de les expressions culturals de Tarragona. Al llarg d’aquest 2017 hem organitzat més d’una trentena d’activitats vinculades estretament a la ciutat: visites guiades a monuments i exposicions, taules rodones, presentacions de la revista i invitacions a espectacles de música i teatre.

 

Si ja formes part del club de 600 amics i amigues del FET, regala aquests dies de Nadal una subscripció anual a la revista a un familiar o amic. Regala cultura i periodisme per només 30€. Si encara no n’ets subscriptor, fes-te un regal del qual -segur- no te’n penediràs. Clica aquí i benvingut/da al FET.

 

Coberta del llibre ‘Retrats de vi’ que es distribueix amb el número 26 del FET a TARRAGONA.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here