Carregant ...

Us convidem al concert del Cor de l’Orfeó Català

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un concert únic per engegar la nova temporada als Teatres de Tarragona. Aquest dissabte 3 de març a les 19 hores, el Cor de l’Orfeó Català actuarà a l’escenari del Teatre Tarragona acompanyat del Cor Ciutat de Tarragona, dirigit per Pep Prats, i del propi Orfeó, dirigit per Pablo Larraz.

El concert farà un repàs a 125 anys d’història de la música catalana. L’Orfeó ha interpretat les obres més representatives del repertori coral i ha protagonitzant primeres audicions al nostre país d’obres importants com la Missa en Si menor de Bach o Les estacions de Haydn.

L’ACTUACIÓ TINDRÀ LLOC AQUEST DISSABTE 3 DE MARÇ A LES 19 HORES

Amb aquest espectacle arrenca la temporada de primavera, fins a finals de juny, que inclou l’òpera Don Carlo, les propostes musicals dels Quicos, Roger Mas, Rozalen i la Banda Unió Musical, o les obres de teatre ‘Cirano’ i ‘Frankenstein’, entre altres.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, disposem de dues invitacions al concert de l’Orfeó Català per a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres.

.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *