23.7 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 1, 2022

Us convidem a l’òpera ‘Don Carlo’, de Verdi

Don Carlo, actualment en cartell, produïda pels Amics de l’Òpera de Sabadell. Foto: Roger Benet

L’òpera Don Carlo fou composta per Giuseppe Verdi per encàrrec de l’Òpera de París, amb motiu de l’Exposició Universal de 1867. Aquest diumenge 11 de març a les sis de la tarda arriba al Teatre Tarragona el muntatge d’aquesta obra que han preparat el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

 

La representació forma part de la temporada d’òpera a la ciutat de Tarragona que es tira endavant gràcies al suport econòmic de la Fundació Privada Mútua Catalana i que ha aconseguit aplegar un nombrós públic fidel.

LA REPRESENTACIÓ TINDRÀ LLOC AQUEST DIUMENGE A LES SIS DE LA TARDA

Com a complement a l’espectacle, aquest dimecres a les 19,30 a l’Antiga Audiència tindrà lloc una conferència introductòria a càrrec de Josep Maria Rota, musicòleg i president de Joventuts Musicals de Tarragona. L’accés és lliure.
El mateix diumenge a les 17 hores, al foyer del Teatre Tarragona, el propi Rota farà una breu introducció a tots els assistents.

 

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament disposem de dues invitacions per a l’òpera Don Carlo. Els subscriptors de la revista que vulguin participar en el sorteig han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here