12.5 C
Província de Tarragona
Dilluns, novembre 29, 2021

Us convidem a l’homenatge a Serrat

Músics de la TGN Big Band. Foto cedida.

Aquest divendres 1 de juny, el Teatre Tarragona acollirà el concert de presentació del disc ‘Homenatge a Serrat’, a càrrec de la TGN Big Band i Paula Domínguez. L’espectacle consolida el projecte iniciat l’any passat quan la TGN Big Band va presentar al Metropol un concert amb arranjaments inèdits dels temes més coneguts del cantautor català.

 

La formació es ca crear l’any 2013 aplegants els millors músics professionals de la demarcació sota la direcció de Jordi Grisó. El també director Paco Martín va apostar per un projecte que permetés fusionar els majors èxits de la història de la música a ritme de jazz o rock.

 

El concert de la TGN Big Band tindrà lloc divendres 1 de juny a les 21,30 h. al Teatre Tarragona. Disposem d’una invitació doble per sortejar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA. Si hi voleu participar, envieu un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 30 de maig.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here