Advertisement Advertisement
Carregant ...

Us convidem a veure ‘Edipo Rey’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

El muntatge ‘Edipo Rey’ del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida.

El Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mérida 2018 col·labora enguany en el Programa Cultural dels Jocs Mediterranis de Tarragona amb la presentació de dues obres que es podran veure els propers dies: “Edipo Rey” i “Calígula”.

La primera de les obres que pujarà a l’escenari és “Edipo Rey”,  una tragèdia grega escrita per Sòfocles que ara arriba amb una versió de Miguel Murillo, dirigida per Denis Rafter. Aquest muntatge es representarà al Teatre Tarragona aquest dissabte 9, a les 21.30 h, i  diumenge 10, a les 19 h.

DISPOSEM DE DUES INVITACIONS DOBLES PER A LA REPRESENTACIÓ D’AQUEST DISSABTE A LES 21,30 H.

El cap de setmana següent, dissabte 16 de juny a les 21.30h i diumenge dia 17,  a les 19 h,  es presentarà “Calígula”, del francès Albert Camus dirigida per Mario Gas. Aquestes programacions teatrals estan finançades pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Si voleu anar a veure “Edipo Rey” aquest dissabte 9 a la nit, podeu enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat al llarg d’aquest dimecres, fins a les 22 hores. Disposem de dues entrades dobles per regalar als subscriptors de la revista.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *