Advertisement Advertisement
Carregant ...

Us convidem a un concert de funk al Teatre Tarragona

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge promocional de la Big Sam’s Funky Nation.

En el marc del Festival d’Estiu de Tarragona, aquest dissabte arriba el concert de la Big Sam’s Funky Nation. És música d’alt voltatge que mescla funk, rock & roll, hip-hop i jazz, lligant-ho tot amb les seves influències brassy —i heavy grooves— de Nova Orleans.

La banda ofereix una energia incontestable a l’escenari i les seves actuacions s’han convertit en llegenda: uns concerts on el públic es converteix en part de l’espectacle cantant i ballant amb el grup. Han enregistrat un total de cinc àlbums durant la seva trajectòria i l’últim es titula Songs in the key of funk. Volume 1 que presentaran al concert de Tarragona.

La Big Sam’s Funky Nation actua aquest dissabte al Teatre Tarragona en el marc del Festival d’Estiu

L’actuació tindrà lloc aquest dissabte 28 de juliol a les 21,30 hores al Teatre Tarragona. Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, disposem de dues entrades dobles per sortejar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA.

Si voleu participar en el sorteig heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 25.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *