25.2 C
Província de Tarragona
Dijous, agost 11, 2022

El ‘Fet’ celebra els cinc anys amb una festa i una revista renovada

Portada del número 31 de la revista ‘Fet a Tarragona’, especial 5 anys, amb nou logo i altres novetats de disseny i seccions. Foto: David Oliete.

Al FET a TARRAGONA ens disposem a celebrar el cinquè aniversari amb una festa que tindrà lloc dijous 13 de setembre a les 19,30 hores al Tinglado 1 del Moll de Costa. L’acte, obert a tothom, servirà per presentar el número 31 de la revista -especial 5 anys-, però sobretot per commemorar amb els lectors i subscriptors aquesta trajectòria de periodisme honest i rigorós al servei de la ciutat.

 

A l’exterior del tinglado, la festa arrencarà en els minuts previs amb l’actuació musical de la Xaranga Tocabemolls, guanyadora del concurs estatal de xarangues 2018 celebrat a la localitat d’Escucha (Terol). Els joves tarragonins seran els encarregats d’animar una trobada que serà especial, perquè per primera vegada el FET lliurarà dues distincions a persones de Tarragona que han destacat en els àmbits de la cultura i la societat.

US CONVIDEM A L’ACTE DE DIJOUS 13 DE SETEMBRE A LES 19,30 H. AL TINGLADO 1 DEL PORT

L’escenari de la festa l’ocupa l’exposició ‘Els castells a la ciutat de Tarragona’ i, precisament, el número 31 del FET dedica la portada i el dossier central a les ‘singularitats castelleres’ de la ciutat: el Concurs i el pilar caminant de la Mercè. Els comissaris de la mostra, Xavier Brotons i Carles Cortès; els organitzadors del Concurs; i pilaners de les quatre colles tarragonines seran alguns dels protagonistes de l’acte, conduït per Josep Ardila.

La part central de la festa, però, estarà dedicada a celebrar els cinc anys de la revista i del portal web. Un audiovisual de David Oliete servirà per rememorar els continguts i els moments més significatius d’aquesta etapa. El director del FET, Ricard Lahoz, en farà balanç i presentarà les noves distincions. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu, tancaran l’acte amb uns parlaments  institucionals.

LA REVISTA ESTRENA LOGO, CANVIA LA PORTADA I APORTA DUES NOVES SECCIONS

A l’acte es podrà adquirir el número 31 de la revista, que presenta novetats en l’apartat del disseny, obra de Francesc Farré: nou logo, nou tipus de lletra…, tot amb l’objectiu de facilitar i fer més atractiva la lectura.  També incorporem en l’apartat de continguts dues noves seccions que tenen com a fil argumental posar en valor amb imatges potents i textos sintètics la feina de persones singulars residents a Tarragona.

Un doble regal per a nous subscriptors

 

Coincidint amb el cinquè aniversari, posem en marxa una campanya per a sumar nous subscriptors. Ja en som 600, però volem ser-ne més per oferir un millor producte periodístic i cultural.

30 € l’any

si vols rebre la revista en paper al teu domicili.

15 € l’any

si prefereixes rebre la revista només en format digital.

 

Subscriu-te ara al FET i emporta’t a casa la revista i, de regal, una samarreta infantil de les festes creada per Octavi Torné per a El Negrito i La Negrita, i un exemplar del llibre ‘Francesc Xammar, compromís i dignitat a la perifèria de Tarragona’, escrit pels companys Enric Garcia Jardí i Ricard Lahoz.

Si formalitzes la subscripció digital, deixa-ho clar en l’apartat OBSERVACIONS del formulari.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here