18.8 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Us convidem al concert de l’OCM i Leticia Moreno

Imatge promocional de la violinista Leticia Moreno. Foto: Omar Ayysashi.

La violinista Leticia Moreno acompanyarà aquest divendres a l’Orquestra Simfònica Camera Musicae al Teatre Tarragona. ‘Las Cuatro estaciones porteñas’ és una de les obres que interpretaran damunt l’escenari. Es tracta d’uns tangos que l’argentí Astor Piazzolla va compondre entre els anys 1965 i 1970, i que el rus Leonid Desyatnikov va arranjar en forma de suite orquestral vinculada a les famoses Quatre Estacions de Vivaldi.

 

Alberto Ginastera i Igor Stravinsky són els autors de les altres dues obres que figuren al programa: la ‘Suite del ballet Estancia’ i ‘L’Ocell de Foc’. Tots dos realitzaren una suite de peces a partir de ballets de creació pròpia, coincidint en l’argument: el triomf de l’amor entre dos joves de diferents procedències.

 

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem d’una entrada doble per regalar a un subscriptor/a del FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un missatge a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimarts 20.

 

El concert de l’OCM i Leticia Moreno tindrà lloc divendres 23 de novembre a les 21 h al Teatre Tarragona.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here