Advertisement Advertisement Advertisement
14.2 C
Província de Tarragona
Dimecres, març 29, 2023

El ‘Fet’ us proposa visitar el ‘nou’ Museu Arqueològic

La nineta d’ivori continua sent una de les peces estrella de la col·lecció. Foto: Anna Plaza.

El FET a TARRAGONA organitza una nova activitat cultural adreçada als subscriptors. Aquesta vegada us proposem fer una visita comentada a l’exposició de síntesi del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), instal·lada al Tinglado 4 del Port, al Moll de Costa. La visita tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre a les 11 del matí.

 

L’exposició ensenya més de 200 peces, una selecció representativa del fons del MNAT, que ara té tancada la seva seu principal, a la plaça del Rei, per unes obres d’adequació que es perllongaran diversos anys. Per aquesta raó, resulta imprescindible una visita al nou espai museístic, situat a tocar del mar i del barri del Serrallo.

VISITA COMENTADA DISSABTE 1 DE DESEMBRE A LA MOSTRA DE SÍNTESI TARRACO/MNAT

La mostra de síntesi TARRACO/MNAT permet conèixer vuit segles de la història de Tàrraco. És un recorregut cronològic amb el qual podem descobrir l’urbanisme, l’arquitectura, la societat o l’economia de la ciutat i del seu territori,  i que coneixem a través de les vil·les, pedreres o vies que han perdurat fins als nostres dies.

El Tinglado 4 del Port acull l’exposició de síntesi MNAT / TARRACO. Foto: Ricard Lahoz.

Us convido a llegir l’article ‘El MNAT pren un bany’ publicat el passat mes de juny, quan es va obrir el nou equipament cultural al Moll de Costa.

 

Pel que fa a l’activitat:

L’entrada al recinte del museu és gratuïta per als subscriptors del FET.

El preu de la visita guiada és de 3 €.

Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat Les places són limitades.  Amb aquesta activitat, el FET a TARRAGONA se suma a la commemoració de la declaració del conjunt de Tarraco com a Patrimoni Mundial, ara fa divuit anys.

La campanya publicitària del MNAT que es va llençar el passat estiu. Foto: Anna Plaza.
Anna Plaza
Anna Plaza
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here