Carregant ...

Us convidem al concert de Camera Musicae dirigida per Salvador Mas

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Salvador Mas. Foto: OCM.

En el marc de la temporada de música simfònica al Teatre Tarragona, aquest disssabte 9 de febrer arriba el concert de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae sota la direcció de Salvador Mas. El concert ens oferirà tres visions de l’Àustria del segle XIX, tres peces de Schubert, Strauss i Brahms.

La batuta mestra de Mas ens endinsarà en la música de tres compositors essencials per comprendre el romanticisme musical. L’espectacle arrencarà amb la Inacabada, una de les simfonies més interpretades del vienès Franz Schubert. Després, seguirà l’aproximació a Josef Strauss amb ‘Die Libelle’, i es tancarà amb la segona simfonia de Brahms.

L’ESPECTACLE TINDRÀ LLOC AQUEST DISSABTE 9 DE FEBRER A LES 21 HORES

El concert tindrà lloc aquest dissabte 9 de febrer a les 21 hores al Teatre Tarragona. Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem d’una invitació doble per regalar a un subscriptor/a del FET a TARRAGONA.

Les persones interessades en el sorteig han d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 6 de febrer.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *