14.8 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

Us convidem al concert de Camera Musicae dirigida per Salvador Mas

Salvador Mas. Foto: OCM.

En el marc de la temporada de música simfònica al Teatre Tarragona, aquest disssabte 9 de febrer arriba el concert de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae sota la direcció de Salvador Mas. El concert ens oferirà tres visions de l’Àustria del segle XIX, tres peces de Schubert, Strauss i Brahms.

 

La batuta mestra de Mas ens endinsarà en la música de tres compositors essencials per comprendre el romanticisme musical. L’espectacle arrencarà amb la Inacabada, una de les simfonies més interpretades del vienès Franz Schubert. Després, seguirà l’aproximació a Josef Strauss amb ‘Die Libelle’, i es tancarà amb la segona simfonia de Brahms.

L’ESPECTACLE TINDRÀ LLOC AQUEST DISSABTE 9 DE FEBRER A LES 21 HORES

El concert tindrà lloc aquest dissabte 9 de febrer a les 21 hores al Teatre Tarragona. Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem d’una invitació doble per regalar a un subscriptor/a del FET a TARRAGONA.

 

Les persones interessades en el sorteig han d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 6 de febrer.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here